Ruim aanbod!!

Vlotte en correcte levering

Goed met toch een tekortkoming.

De rozijnen ongezwaveld klein klitten erg aan elkaar. Soms 20 stuks en meer aan elkaar gekleefd. Die moeten dan eerst manueel uit elkaar gehaald worden. Is niet handig. De overige producten zijn OK

Alles vlot verlopen. Prima product

Zeer goed.

Zeer goed.

Prima webshop

Een ruim en betaalbaar aanbod aan goede producten en steeds snel geleverd.

Betrouwbaar zoals gewoonlijk

Lekkere producten en snelle verzending

Service zeer positief

zeer positief - correcte service en vlugge levering

Goede noten en service

Momenteel nog geen uitgesproken mening, komt later ;

Steeds vers, fij verpakt en correct geleverd

Fijn dat je zelf je mengeling kan maken

Tijdens afrekenen ging het fout. Scanner werkte niet dus mocht al mijn gegevens van de bankpas ( was ook niet goed geschreven trouwens) invullen Dit rook naar onraad. Nogmaals geprobeerd, toen ging het goed. Heb er melding van gemaakt en er is direct acht op geslagen. Netjes geregeld .

Degelijke firma

Goede website die informatie geeft waar je iets aan hebt. Zeer uitgebreid gamma aan producten. Snelle levering, altijd in orde.

Perfecte service

Ruim keuze aanbod. Het verwerkproces verloopt heel goed. De verpakking en verzending zeer stevig en verzorgd.

altijd top!

Elke keer weer een vlotte en perfecte service. Als ook een vlotte en snelle levering.

Altijd prima in orde

Altijd prima in orde, bestel regelmatig en steeds alles ok!

Alles perfect in gepakt ook de producten alleen de leverancier laat de doos zonder toezicht achter . De laatste keer niet , de andere keren wel . Ik was aanwezig .

Mijn eerste ervaring was geweldig. Ik was echt benieuwd naar de kwaliteit van mijn noten en ook Spirulina, en moet zeggen dat ik echt verrast was. Toppie.

kokosolie

Goede kwaliteit en dienstverlening. Snelle levering en goede verpakking. Scherpe prijzen.

Perfecte service en klachtbehandeling!

Mijn pakketje eens nooit ontvangen wegens fout van koerierdienst. Dit laten weten per mail en binnen korte tijd werd alles perfect geregeld!

Goede kwaliteit

Eerste keer dat ik hier bestel. Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Heel lekkere producten!

Snelle service.

Goede kwaliteit en snelle service.

Zeer ruime keuze, snelle levering!

Ik ben steeds tevreden!

Men producten komen altijd op tijd aan en de producten zijn steeds naar wens, dank u wel.

Top kwaliteit

heel lekker

Zeer tevreden over mijn bestelling

Goede prijs - kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit

Het was mijn eerste bestelling maar heel goede ervaring. Goede kwaliteit van de producten en goed geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen