Goede ontvangst van de producten

Alles netjes verpakt en goede zending dank u

Could not be better

Great products, high quality. Quick delivery and packed with great care. It was a “wow” for us

Lekker en uitdagend

De aangekochte verschillende noten variaties zijn allemaal zeer lekker. Bijna verslavend, moeilijk om er af te blijven. De bestelling verliep vlot en eenvoudig, de levering was vrij snel en correct. Echt een aanrader

Een aanrader

Ik heb reeds verschillende keren besteld bij de Notenshop. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, grote keuze uit bioproducten, ...

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijs en tijdig geleverd.

Zeer tevreden.

Alles tip top!

Ik bestel regelmatig noten bij de notenshop. De noten zijn steeds heel lekker! Het is echt een verschil met andere noten. Ze worden snel geleverd en zijn heel degelijk verpakt dus alles steeds tip top!

Steeds goede produkten aan een eerlijke prijs.

ik bestel regelmatig omdat ik de kwaliteit van de produkten steeds goed vind en het makkelijke is dat ik gewoon alles vind op de site wat ik nodig heb. Steeds ook snelle en correcte levering.

Snelle levering van lekkere noten

Handige pakketjes noten aan de goede prijs

super

super kwaliteit maar verschrikkelijke dozen

veel keuze en goede prijzen

veel keuze, goede prijzen, mooi verpakt en goed geleverd

Zeer vlot en lekker!

Zeer vlot en lekker!

over het algemeen zeer tevreden, maar de notendoos was weer gebroken

Ik ben over het algemeen zeer tevreden van de producten en levering. maar enkel bij de grote notendoos is het al 2 maal fout gelopen. De doos was nu ook weer kapot. De vorige keer is dit wel netje opgelost. Nu ben ik er zelf niet toe gekomen het te melden.

Prima service en kwalitatieve producten

Prima service en kwalitatieve producten. leuke en originele lay-out en de duurzame verpakking.

Heel goede kwaliteit

Snelle verzending en producten zijn van een uitstekende kwaliteit!

Uitstekend in zijn geheel

Alles is wat mij betreft perfect. De dienstverlening, de producten en de kwaliteit-prijs verhouding. Zeer tevreden.

Zeer goede producten

En vlotte levering

Snelle levering en zeer verse lekkere noten.

Gemakkelijk en snel

Ruim aanbod en snelle levering

Ik bestelde al enkele keren bij De Notenshop. Er is een ruim aanbod, en ook fijn dat je de hoeveelheiden kan kiezen. Binnen de week werd er geleverd.

Super top producten. Alleen de levering die beetje lang duurt.

PRIMA

zeer vlotte webshop zeer vlugge levering perfect doe zo verder

snelle en correcte levering

Betrouwbare firma

Vers, goede smaken! gewoon in 1 woord geweldig

Alles producten van de Notenshop zijn vers en blijven ook na opening enorm vers en knapperig door het gebruik van de juiste verpakkingen! Elke keer worden we opnieuw verrast! De chocolade is van hoge kwaliteit! De noten zijn van fantastische kwaliteit! In november was ik een van de gelukkigen die de adventskalender wist te bemachtigen! Elke dag een feestje! Wij bestellen al enige tijd bij de Notenshop en zijn helemaal afgestapt van de supermarkt noten en chocolade!

Snelle levering en altijd lekker

Nog nooit een tegenvallende ervaring gehad, altijd lekker en vlotte levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen