Heel goede producten

Laatste bestelling niet gekregen

Mijn bestelling is nooit aangekomen en wacht zoals beloofd op een nieuwe levering begin juli.

Bestel er regelmatig en heb nog nooit een slechte ervaring gehad

produkten van de Notenshop zijn heerlijk !

correcte producten aan een eerlijke prijs

Nog noo(i)t iets mis tegengekomen als ik een bestelling plaatste!

Telkens ik iets bestel een zeer correcte en snelle levering!

HEERLIJK

Echt een aanrader

Grote keuze en vlotte levering

Positief

Perfect!

Zoals steeds is mijn bestelling en levering perfect verlopen. Snel, verzorgd en vooral lekker!

TOP SERVICE EN PRODUKTEN

TOP SERVICE EN PRODUKTEN, SNELLE LEVERING

Schitterend

Veel keuze, vlotte levering, super lekker (oprecht lekkerder dan de noten die ik al vond ik de winkel) Heel eerlijke prijs. Sinds m'n eerste bestelling overtuigd van de notenshop.

Super lekker aanbod en zeer snelle en correcte service !

top kwaliteit en ruime keuze

snelle en vlotte levering

Zeer tevreden van deze webshop

Ik ben zeer tevreden, goede lekkere producten tegen voordelige prijzen, de noten zijn echt krokant en lekker van smaak. Ik koop ze niet meer in de winkel enkel bij de notenshop

Een groot gamma aan bio producten

Kwalitatieve producten en snelle levering

altijd prima in orde en volledig

de zaden en pitten zijn altijd lekker, krokant en makkelijk verpakt

Excellent

Goede prijzen, betrouwbaar, snelle en vlotte service

verse producten, heel goed kwaliteit, snelle afhandeling

vol vertrouwen over kwaliteit, prijs, afhandeling

Uitstekende producten en dito klantenservice

Een zeer ruim assortiment van kwaliteitsproducten, makkelijke bestel- en betaalwijze, scherpe prijzen. Zoals in elke webshop kan er ook hier sporadisch iets misgaan bij de levering, maar De Notenshop lost dit snel en klantvriendelijk op. Dat alles maakt van De Notenshop een webshop die ik ook aan familie en vrienden aanbeveel.

Zeer uitstekend

De productkwaliteit is uitstekend, de prijs is redelijk en de verzending is snel. Ik zal altijd je producten kopen.

Uitgebreid gamma aan lekkere producten tegen een scherpe prijs

Een uitgebreid assortiment, overzichtelijk weergegeven op de website, vlotte afhandeling van de bestelling. Smaakvolle producten aangebonden tegen een scherpe prijs

Great food in very convenient packaging! Also very quick delivery :-)

All my family members have recommended me to buy your products and I have absolutely NO REGRET!

Heel goed kwaliteit

Kwaliteit &lekker

Zeer goede kwaliteit van zaden . Heel lekker en snelle levering. Top !

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Ik zou alles van de website willen kopen :) Alle bestelde producten waren telkens heel goed van kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen