heel goed

De producten zijn prima de leveringen zijn verzorgd en vlug ter bestemming.

Heel tevreden

Mijn pakket was niet geleverd (een probleem met de DHL), maar na mijn mail heb ik van de winkel mogen kiezen-terugbetaling of nieuwe verzending. Heel fijn en correct.

Bestelling altijd na 1 dag geleverd. Prima kwaliteit

Zeer blij dat ik Notenshop heb leren kennen

We hebben nu al een paar keer besteld en zijn zeer tevreden over alles. Zowel de noten als de levering.

Snelle levering voor lekkere, kwalitatieve producten

Producten worden online heel goed beschreven, zijn gemakkelijk te vinden. Correcte prijs voor goede producten. Top !

super

Had een potje pistachepasta gekregen, we zijn super tevreden van de smaak maar het potje zelf was misvormd. Dit vond ik geen probleem, aangezien het product zelf wel gewoon in orde was. Maar ik wou het wel laten weten, zodat ze na konden gaan of er eventueel een productiefout is. Al was het product zelf (pistachepasta) in orde, heb ik toch een vriendelijk verzoek gekregen van de klantenservice om een nieuw potje op te sturen! Heel vriendelijk.

Eerlijk en correct

Ze hebben het probleem direct aangepakt en correct afgehandeld.

Een zeer snelle levering, een tevreden klant

Topproducten aan Scherpe prijzen!

Bij de notenshop vind je biologische producten aan een zeer scherpe prijs... de kwaliteit overtreft de verwachtingen... zeer vlotte bestelling en snelle, correcte levering! Ik ben fan!

Prima !!!

Vlotte levering, lekkere produkten...

Eindelijk een website waar men macadamia noten kan krijgen aan een redelijke prijs. Door een stofwisselingsziekte kunnen we enkel deze noten gebruiken en geen anderen door allergische reacties

Jaren bestel ik bij deze een alteijt goed kwaliteit

Lekker en puur

Pure noten maar toch heel lekker Notenpasta, amandelpasta zijn heerlijk

Alles is perfect

Jullie zijn beste

Top kwaliteit en service

Altijd kwaliteitsvolle producten, snelle levering en goede prijs

Zeer goeie producten en snelle levering

Zeer goede ervaringen

Goede kwaliteit, mooie prijs

Al altijd tevreden over mijn bestellingen.

Alles verloopt prima

Ik heb een grote emmer ongebrande en ongezouten Notenmix besteld . Deze is voor menselijke consumptie en ze zijn lekker , de tuinvogels en eekhoorntjes delen mijn mening.

Uitstekende service

De bestelling is snel verstuurd. Alle artikelen zijn geleverd en alles was erg goed verpakt.

Kwaliteit

Top.

Uitstekende produkten aan interessante prijzen, zeer goede (en directe) communicatie (ook in geval van problemen met levering), vlotte levering, ..., kortom TOP.

Te veel artikelen niet op voorraad

In tijden van communies, lentefeesten maar vooral bedankingen einde school en werkjaar, … vind ik het teleurstellend dat net die artikelen niet op voorraad zijn. Ik bedoel daarmee de boxen, tassen en blikken

Verse producten, vlot geleverd.

Je vindt hier ook producten die je in een supermarkt niet zo snel tegenkomt. Handig!

Lekker, gezond en betaalbaar

Uitgebreid gamma aan heerlijke en gezonde producten. Ook wat nieuwe dingen leren kennen en eten via deze site.

Heerlijk noten voor een eerlijke prijs

Heel lekkere noten tegen een scherpe prijs. Veel keuze en goede kwaliteit. Ik raad het iedereen aan.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen