Heerlijk noten voor een eerlijke prijs

Heel lekkere noten tegen een scherpe prijs. Veel keuze en goede kwaliteit. Ik raad het iedereen aan.

Altijd kwaliteit

Ik bestel regelmatig bio ontpitte dadels, hazelnootpoeder en inca bessen. Altijd goede kwaliteit.

Lekkere en betaalbare gezonde producten!

Snelle levering, uitgebreide keuze

Elke keer vind je wel een nieuw product op de site dat de moeite waard is om te kopen

Ik kan niet in mijn account

Telkens ik wil bestellen kan ik niet in mijn account. Ze hebben al een paar keer een reset uitgevoerd maar het werkt niet.

kwaliteit en eerlijke prijs

top kwaliteit, snelle levering, betere prijs dan supermarkten

ik ben zeer tevreden met de bloem voor brood te maken.

zeer goed.

Zoals altijd zeer goede producten, uitstekende service en zeer snelle levering

Ik ben fan

Topkwaliteit Gevarieerd aanbod Klantvriendelijke site om te bestellen Vlotte levering Niets op aan te merken.

Hele lekkere en verse producten die goed verpakt zijn in hersluitbare zakken Tip misschien in leuke potten doen

Top kwaliteit

Superlekkere notenmix

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Super lekkere noten en gedroogde vruchten. Steeds van goede kwaliteit.

probleem met levering

Mijn bestelling moest naar huis geleverd worden. Na twee weken wachten belde ik naar de Notenshop en men zei tegen mij dat ze in een afhaalpunt geleverd werd, zonder verwittiging. Bijna was ze weer teruggegaan. De inhoud was korrekt.

Uw granola is top

Uitgebreide en verse keuze

zeer goed karton met lijm

zeer goed

Mijn go to ! Ik ben een tevreden en vaste klant.

Eerste keer besteld en vlot àlles geleverd

Veel variteiten, gezonde prijselijke produkten en snelle leveringen.

Steeds kom ik terug bij “De notenshop” voor de vele gezonde en bologische produkten. Heerlijk om lekkere desserten en zoete ontbijten te maken zonder suikers en gluten. Ideaal voor een dieet waarbij je deze moet of wil vermijden.

Lekker chocolate en Noten op tijd geleverd

Alles netjes en op tijd geleverd.

Goede correcte afhandeling van mijn bestelling

Een minpuntje; de doos met geleverde voedingswaren werd aan de voordeur geplaatst. Er was op dat moment niemand thuis….

Kwaliteitsvolle producten

Heel goede producten, voor een goede prijs. Leuk dat er zoveel zaken onder een dak zijn, zodat je niet naar verschillende winkels hoeft te gaan. Ik volg het AIP dieet en de notenschop heeft een perfect aanbod daarvoor!

Geen minpunten tot nu toe !

Onze bestellingen worden perfect geleverd. De producten zijn top en goed verpakt. De doos waarin jullie verzenden is aangepast aan de bestelling, niet van die veel te grote dozen met meer lucht dan producten. Wij zijn heel tevreden!!!!

Heerlijk en super service

Steeds opnieuw tevreden van de eetwaren en van de service !

Snel geleverd en alles hoge kwaliteit super lekker

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen