Kwaliteitsvol en vlotte service!

De produkten zijn heel lekker en zijn goed verpakt. De leveringen zijn altijd correct en heel vlot!

Altijd goede producten en goed verpakt,nog nooit problemen gehad,en hopelijk blijft dit zo

Heel goede producten, nog nooit problemen gehad in al de jaren dat ik producten heb besteld

Goede online winkel

Ik koop hier de granen voor de ongezoete gemengde ontbijtgranen die ik maak. Goede variëteit.

Ideaal om zelf notenmixen samen te stellen.

Grote keuze aan verschillende notensoorten aan scherpe prijzen. Gemakkelijke verpakkingen en snel geleverd.

Levering een ramp

Ik ben zeer tevreden met de produkten van de notenshop. Zeker wat betreft de prijs/kwaliteitverhouding. Voor de levering in België doet de notenshop enkel beroep op post-NL of dpd. Deze bedrijven slagen er niet in een pakket in Oostbelgië naar behoren af te leveren. Dus zoek ik nu enkel nog winkels die samenwerken met B-post. Alleen zij leveren hier deftig werk.

Correct en met liefde voor de producten geleverd.

Met zorg en liefde ingepakt en geleverd. Dankbaar voor de service,de kwaliteit,de receptjes…

Vlugge levering

Goeie kwaliteit van noten

Altijd heel goede produkten en een vlotte levering.

prima kwaliteit zeer veel keuze

Altijd verse producten, zeer veel keuze

Steeds in orde

Al jaren goede en vlugge service

Goede en lekkere producten

Mooie keuze producten Snelle levering. Zoekfunctie zou uitgebreider mogen en misschien een idee dat de klant zelf een noten mix kan samenstellen

Fan van de Notenshop

Bestel al jaren mijn noten, oliën, pindakaas, meel, havermout,... via de notenshop. Wordt altijd correct en snel geleverd. Op woensdag is er ook altijd een leuke en interessante actie. Ik ben fan :-)

Service TOP .. producten TOP

Zoals ik schreef : service TOP… producten TOP

Tot nu toe altijd kwaliteitsproducten gekregen

Goede prijskwaliteit , altijd correcte levering

Snel en correct.

Verzorgde snelle levering.

Goed product en snel geleverd

Het kon niet beter

Correct levering, goeie prijs/kwaliteit

Veel keuze, correcte afhandeling en de geleverde producten zijn echt van een hele goeie kwaliteit.

uitstekend product

reeds jaren tevreden klant.

Geweldige producten

Natuurlijk en lekker

Goed verpakt, snel geleverd

Snelle en efficiënte regeling

Correct en snelle afhandeling en levering, niet te duur en vooral lekker

SuperKwaliteit

Walnoten en Pecannoten besteld, al 2x, mooi op tijd geleverd, vers, smaken heerlijk, ruiken goed. Helemaal Top!

Snel en van goede kwaliteit!

Duidelijk omschreven. Uitstekende kwaliteit! Goed verpakt.

Één van de producten die ik had besteld had een gaatje in de zak waardoor er wat zaden in de doos terechtgekomen waren, maar ik veronderstel dat ze voor de rest nog oké zijn om te gebruilen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen