Ik ben nog altijd heel positief over de producten van de notendop omdat ze heel vers zijn, en van goede kwaliteit

Altijd goed

Altijd vers goed verpakt en de prijs is goed

geweldig

allemaal eerlijk en behulpzaam

Voor lekkere, verse producten aan een scherpe prijs!

Al heel wat lekkere noten, gedroogd en gevriesdroogd fruit gegeten van bij De Notenshop! Altijd snel geleverd en tiptop in orde! Goed houdbaar door de goede verpakkingen (die ook nog eens duurzaam zijn, want herbruikbaar). Het uitgebreide assortiment is geweldig, maar geeft wel soms keuzestress ;) Ik zal hier nog dikwijls bestellen!

super

Snelle en correcte levering. Lekkere producten voor een voordelige prijs. Een aanrader !!!

vetrouwen wward

constante snelle afhandeling en levering van de bestelling kwaliteitsproducten aan een correcte prijs

keurig verpakt en op tijd geleverd aan de deur.

correct ,zeer snel geleverd

Alles is correct verlopen; zeer snelle levering en een goede prijs!!

Spelt bloem

Mooi verpakt, luchtdicht. Prima kwaliteit

Produits au top.

J'ai déjà commandé plusieurs produits différents, des farines, des graines, des fruits secs. Tout est parfait, la qualité et la fraîcheur des fruits secs et en plus , des prix défiant toute concurrence. Je recommande bientôt.

Vaste klant

Zeer betrouwbaar! Goede producten!

goede noten ; gemakkelijk te breken, verkruimelen niet.

alles ok

Rrrt

Top en makkelijk

uitgebreide keuze met tips. Bestellen en in een handomdraai thuis

Nootjes zijn lekker!

Ik heb nu al verschillende keren besteld en ben een zeer tevreden klant. Het assortiment is erg gevarieerd, de producten zijn lekker en van goede kwaliteit. Het puntenspaarsysteem is zo’n leuk extraatje. Daarnaast is de klantendienst vlot bereikbaar.

Tevreden

Cookie Caramel rotsjes - gewoon te lekker om er van af te blijven. Snelle levering - Alles perfect. Spijtig dat er geen verpakking zijn tussen 40 and 3000 gram.

goed,

goed,verpakking was vroeger beter

Ruime keuze en top service

Leuke webshop, mooi overzicht, veel keuze. Verpakkingen zijn top. Snelle, correcte en goede levering en service.

Ales ok

Op tijd geleverd

Alles ok

Geen opmerkingen

Vlugge levering

En mooi verpakt

Snelle levering , super Lekker notjes

Goeie kwaliteit aan schappelijke prijs

Onze eerste bestelling bij de Notenshop, en zeer tevreden. Lekkere notenpasta, grote en sappige rozijnen, bakvaste chocoladedruppels waren na een week al op,... Pikante nootjes (verschillende soorten) nog niet pikant genoeg volgens mijn dochter, maar over smaken en kleuren valt niet te twisten.

Altijd heel tevreden

Alles komt zonder schade bij mij terecht. Ben heel blij met julie producten. Handige zijn ook de potten waar je iets kan in bewaren. In één woord, een tevreden klant.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen