Zeer lekker

Altijd zeer lekker producten

Top variatie producten, goeie prijs-kwaliteit, goed verpakt en best snel geleverd.

Snelle levering, produkt zoals verwacht, niet duur

Mooie kwaliteit tegen een faire prijs

Handig en duurzaam verpakt. Uitgebreid assortiment en ook goeie kwaliteit.

Een goed gezond ontbijt

Altijd blij de ingrediënten te ontvangen om met deze mijn dagelijks ontbijt samen te stellen . Bedankt voor de kwaliteit die je me keer op keer bezorgd.Ze zorgen voor een prima start, iedere dag opnieuw.

Een genot om te winkelen!

Hier kan je vrijwel alles vinden. Wordt netjes omschreven, verpakt en geleverd. Hier ga ik vaker, zo niet altijd bestellen!

goed ...enkel levering ...

Je vraagt om het thuis te laten leveren en het komt dan toch op een post punt toe ?

Ideaal om je producten te bestellen!

Al een ruime tijd bestel ik al mijn bak en kookproducten hier. Vaak goedkoper dan in de warenhuizen en snel geleverd. Ik ben tevreden!

Merci voor de 8kg goede kwalieit

Alle sterretjes van de hemel!

Goede en degelijke shop! Allemaal gezonde producten en een verrijking van het leven.

De notenshop is de beste!

Ik ben zeer tevreden van de dienstverlening en de producten van de notenshop. Steeds blij mijn bestelling in ontvangst te nemen. Kinderen zijn verzot op de brede waaier aan crackers! We zijn een blije klant.

Snelle service en heel verse producten

Eerste keer dat ik bestelde via de notenshop maar zeker niet de laatste keer.

Direct leverbaar

Ideaal

Ideaal vervangmiddel voor suiker. Zelfde hoeveelheid gebruiken in bakrecepten en gezond ook zeer geschikt voor personen met diabetis.

snel geregeld

Vlotte service

Duidelijke website, veel keuze...

Alles op 1 plek. Fantastisch! Ook de dadels zijn lekker en lang houdbaar. De ronde plastieken potten zouden beter stappelen als ze vierkant zijn. Beter in de kast, beter voor jullie transport :).

Alles prima! Snelle verzending, goede kwaliteit.

Topservice

Goede en snelle service

Kwaliteit extra

Snelle en juiste levering

Steeds juiste en een snelle levering

Top producten

Goeie kwaliteit producten Snelle levering Heel tevreden

Grote keuze, heel goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering.

Ik ga hier nog bestellen. Het ruime aanbod, de goede prijs kwaliteitverhouding en vlotte levering maken De Notenshop.be na één bestelling reeds één van mijn favoriete webshops.

Zeer snel en zeer goed!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27