Uitstekend!

Uitstekend!

Top webshop

Steeds vlotte en nette levering van heerlijke producten. Groot assortiment!

Choix et rapport qualité-prix au top

Très bonne qualité de produits - choix très variés et prix raisonnables

Topper

Altijd snelle en verzorgde levering

Service is ok, verzending en verpakking ook.

Ik heb hazelnoten besteld, die waren niet te eten. Heel slecht.

Nog steeds niets ontvangen

Drie weken geleden een bestelling geplaatst, maar de track en trace code werkte niet. Op 27 mei hab ik naar de notenshop gebeld en blijkbaar was er per ongeluk een reeds gebruikte code toegekend. Geen probleem, een vergissing kan gebeuren, en men verzekerde mij dat het in orde zou komen maar we zijn ondertussen 8 dagen verder en ik heb niets meer gehoord. Geen bestelling gekregen noch mail dat ze onderweg is.

Super lekker en met een super service.

Heel tevreden over de grote keuze van producten. Snelle en correcte levering. En uiteraard super lekker...!

Lekkere notenpasta snel geleverd

Reeds verschillende noten en notenpasta's geproefd. Lekker en van goede kwaliteit.

ik heb een heel slechte ervaring met de help lijn

ik kreeg een melding van de pakbon van mijn paket, was nog niet verzonden en ik zag onmiddellijk een verkeerd adres, ik bel onmiddellijk, krijg een erg onbehulpzame dame aan de lijn die vervolgens de call afsluit met het smoesje, ik kan u niet horen... terwijl we een perfecte verbinding hadden.

Slechte afhandeling klacht

Noten gekocht en 3 dagen later nog goedkoper,spontane actie

Altijd kwaliteit, nooit problemen

Als alles verloopt zoals het hoort, en het aanbod is heel uitgebreid, dan kan je enkel maar 5 sterren geven. Proficiat, doe zo verder!

Uitstekende kwaliteit en service

Enorme keuze aan uiteenlopende artikelen die allemaal even vers en van goede kwaliteit zijn. Ook de verpakking en kevering laten niets re wensen over.

De Notenshop is een uitstekende shop

De Notenshop biedt lekkere en gezonde producten aan en dit aan een interessante prijs. De leveringen verlopen bovendien op een vlotte manier.

Perfecte kwaliteit en service

Perfecte kwaliteit en service

6 sterren

Zelf karen heeft niks negatief te zeggen :)

post nl niet goed

Goeie producten

Excellent products

Excellent products and service, simply, it is perfect. Strongly advice to try thier products.

Bestelling wordt altijd netjes, compleet en op tijd bezorgd. Toen er wat mis ging met mijn betaling werd ik prettig geholpen door de klantenservice.

Perfecte service en levering dank u

WAS LEUK

NIETS OP AAN TE MERKEN IE TWIJFELEN GEWOON DOEN EN TIS LEKKER LEKKER

Altijd tevreden

Altijd kwaliteit en snelle levering

Topproducten en snel geleverd!

Heel lekkere noten, ruim assortiment en prijs kwaliteit helemaal goed

Snelle service en prijs/kwaliteit goeie producten

Gebruiksvriendelijke website en tevreden met mijn aankoop (pijnboompitten ... ). Ik bestel er zeker opnieuw!

Great product - versatile, easy to work with, moorish but very digestible

The product is quickly delivered, and there are so many recipes offered - I've done the sweet and sour and the Bolognaise spaghetti . . . will make more of the recipes as well.

Lekkere producten, snel geleverd

Eenvoudig te bestellen tegen een goede prijs, vlot en snel geleverd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen