Lekkere en verse pistaches

Goed verpakt, krokant en lekker gezouten

Heel goede ervaring

Snelle levering, goede producten, goede prijs/kwaliteit.

Correcte leveringen, super lekkere nootjes!

Mijn bestellingen zijn tot steeds correct verwerkt en geleverd, waarna ik kan genieten van de lekkere nootjes & andere snacks!

Kwalitatieve producten

Ik ben heel tevreden over de producten van de Notenshop en de uitstekende levering. De producten zijn goed verpakt.

Kwalitatieve producten en correcte levering

Kwalitatief en snelle levering

Mijn favoriete webwinkel

Ik ben al jarenlang klant bij De Notenshop en bestel er telkens weer mijn voorraad aan noten, pitten, peulvruchten, matcha en zo veel meer. Ik ben absoluut tevreden met de onberispelijke kwaliteit van alle producten die ik tot nu toe geprobeerd heb en weet gewoon dat als ik iets bij De Notenshop bestel, het ook vlot geleverd wordt. Hartelijk dank daarvoor!

Great price-quality & big variety of healthy food ❤️

Great price-quality & big variety of healthy food ❤️

Geweldig!

Alles is super vlot verlopen en de producten zijn van top kwaliteit!

Topproducten én top service

Producten zijn steeds van goede kwaliteit en heel degelijk verpakt. Ik hou van de stevige zakken en mooie potten. In grote hoeveelheden kopen loont ook. Superfijn dat er telkens verschillende opties zijn qua hoeveelheid. Ik ben fan. De prijs is trouwens ook écht goed. Ik vergelijk regelmatig maar De Notenshop rocks!

Zeer goede producten

Alles is goed verpakt. Een tip de afbak granola is super lekker.

Vlot, correct.

I love the products

The quality of the products is usually very good. We only had problems with organic walnuts preserved cool and dark in original sealed bag getting bad within expiration date... it was full of caterpillars growing inside. Very sadly, The Notenshop did not refund us.

Goede prijzen, correcte levering. Adequate behandeling van vragen en opmerkingen.

Adequate behandeling van vragen en opmerkingen.

snelle levering en goede producten

Ik heb om te voldoen aan mijn vezelnood aangekocht bij denotenshop! al de producten waren proper verpakt, van goede kwaliteit en snel geleverd!

Heerlijke noten van goede kwaliteit en smaak.

Heerlijke noten van goede kwaliteit en smaak.

Zeer kwalitatieve producten

Zeer kwalitatieve producten

Vlotte service en topproducten

Duidelijke website, goeie en vlotte service en zeer goede producten

alles perfect

alles perfect

Altijd topkwaliteit

En snelle levering!

goede producten

Contact gehad via mail en antwoorden gehad op mijn vraag. Mijn pakketje werd snel geleverd.

altijd goed!

prima levering en producten

Zoals altijd, heel goed.

Heb er geen woorden voor...

lekker

toffe shop met veel keuze. Heb al een aantal keer zelf een aantal zaken gekocht om pakjes van te maken. Alles wat ik al geproefd heb werd gesmaakt.

Heel lekker

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27