Een top en eerlijk bedrijf

Vlotte afhandeling en bij beschadiging worden de artikelen zonder probleem terug geleverd

kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs

Ik bestel regelmatig verschillende producten bij De Notenshop. De producten zijn steeds kwalitatief uitstekend. En de prijs is aanvaardbaar. Ook de verzending van de producten is ecologisch en kwalitatief uitstekend. Ik ben een tevreden klant!

Goeie prijs - kwaliteit Heel tevreden altijd over mijn bestelling Vlotte levering

lekker en vers

Ik koop verschillende noten, ze zijn altijd lekker en vers

De bestellingen zijn steeds correct en zorgvuldig geleverd.

Wij bestellen regelmatig en al meer dan een jaar bij de notenshop. De kwaliteit en prijs is steeds correct. Ook de leveringen zijn snel en zorgvuldig aangeleverd. Enkel het gebruik van opgespaarde spaarpunten is mij niet altijd duidelijk.

perfect

kwaliteit

Topservice

Van bestellen tot leveren alles verloopt tiptop! Als ik een vraag stel: vlugge beantwoording!!

zeer tevreden

goeie producten en snel geleverd

Heel blij met deze producten.

Goed verpakt, snel geleverd, en kwaliteit.

Ruim aanbod bio noten van goede kwaliteit

De webwinkel heeft een ruim aanbod aan kwalitatief goede bio-noten, vooral macadamia, hazelnoten, maar ook dadels en amandelen. Alles is goed verpakt.

Iets minder enthousiast dan bij vorige bestellingen

Niet alles even lang houdbaar helaas, ik koop meestal een voorraad voor meerdere maanden….

Super!!!!

Altijd lekkere producten. Goede service. Vlugge levering.

Prima in orde als altijd

Stipt, mooi verpakt, prima product

snel en goed

Snelle levering van kwaliteitsvolle producten aan democratische prijzen

Lekkere ervaring.

Alles was netjes verpakt en smaakt heerlijk! De eerste keer een bestelling gedaan maar zeker voor herhaling vatbaar!

gemakkelijk en lekker

Vroeger kocht ik het brood in de winkel, maar er zijn niet veel plaatsen in de buurt waar het te koop , en altijd voorradig is. Met dit broodmix in huis is het simpel. Ik bak naar behoefte, heb er nauwelijks werk mee EN het is lekkerrrrr.

Het product netjes op tijd aangekomen.

Havermeel is van goed kwaliteit.

De beste prijs/kwaliteit in een notendop

Alle producten zijn lekker, vers en gezond. Een ruime keuze in een handige verpakkingen en een correcte levering.

Beste noten qua prijs kwaliteit

Ik bestel al reeds lang bij de notenshop en raad het iedereen aan om dit te doen wie vooral noten van goede kwaliteit wil.

Veelzijdig en snelle levering

Mijn favoriete shop voor noten maar ook als fervente hobbybakker de shop waar ik alles vind omnte experimenteren met texturen en smaken, zowel cakes, koekjes ,als gistdeeg krijgen nu extra toetsen van vruchten , zaden of crunchy nootjes. Vers houdbaar, zeer goed houdbaar in hersluitbare zakken, en snelle correcte levering.

Perfect geleverd en goed verpakt

Zeer goed verpakt en geleverd op dag zoals aangegeven.

Ruim assortiment, snelle levering

Aanrader

Alles prima verlopen

Bedankt opnieuw voor de kwaliteit en goede service.

Top top

Noten van kwaliteit en sooedig levering

Super service

Altijd oké