SUPERRRRRRR

heerlijke producten, eerlijke prijzen

superlekker, verse noten en snel geleverd

De noten zijn heel lekker, vers en versgebrand. Ander producten ook zeer lekker en vers en tegen een heel schappelijke prijs. Worden ook snel geleverd, in een paar dagen bij je thuis.

Heerlijk gembersap welke ik dagelijks drink met een beetje fruitsap. Snelle en veilige levering.

Goede prijzen en goed kwaliteit lekker vers

Soja bonen waren super lekker

Uitmuntende kwaliteit en prijs

Stevige verpakkingen, verse producten, prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Elke woensdag een dag aanbieding.

Super kwaliteit

Nooit een negatieve ervaring gehad en alles correct geleverd tegen gunstige prijzen

Ik kan er niet afblijven!

Ik bestel liefst al mijn noten apart en voeg ze dan zelf samen. Ik vul dan een pot van 450g. Eens ik aan de pot begin kan ik niet meer stoppen en dan is de pot plots leeg. De chocolade punten voor de koekjes zijn ook heel lekker. Enkel tussen de laatste bestelling walnoten zaten af en toe een minder lekkere. Over het algemeen ben ik super tevreden.

super quality

the quality is always super good!

Mijn favoriete adres voor noten en meer

Ik ben al jaren klant bij De Notenshop en altijd tevreden. De producten zijn vers en van goede kwaliteit, de levering is snel en alles komt netjes verpakt aan. Elke bestelling verloopt probleemloos en dat waardeer ik enorm.

Top service & kwaliteit

Prijs-kwalteit van de produkten is top. De levering is altijd super vlot.

Satisfied.

Large variety of nuts and seeds at a very good price point.

Prima kwaliteit

Producten zijn prima. Alleen jammer dat jullie mij in de eerste instantie niet geloofde, dat er iets ontbrak in mijn levering. Nu zou de chocolade reep in mijn account vergoed worden, maar ik zie niks staan. Het gaat over 2.75 euro

Njammie

Heerlijke noten vers geroosterd en makkelijke broodmix om in een wip heerlijk vers brood te hebben!!

Goeie ervaring, ik ga zeker nog eens bestellen

Goeie ervaring, ik ga zeker nog eens bestellen

Perfectie!

Zeer snelle levering van de aangekochte producten.

Goede producten

Goede kwaliteit, levering langer dan beloofd

Lekkere verse noten en dadels : topkwaliteit!!

Paranoten, dadels en 2 notenmixen besteld. Levering zeer vlot. Goede verpakking. Alles is van topkwaliteit!

Top kwaliteit - Super service

Reeds enkele jaren klant en zeer tevreden over de kwaliteit en versheid van de producten. Alles wordt ook steeds netjes verpakt en tijdig opgestuurd. Alles TOP!

High quality products

Thank you !

Mooie producten aan een mooie prijs.

Ik bestel bij De Notenshop de noten, rozijnen en agavesiroop voor de suikervrije granola die ik maak voor mijn gezin. Vóór we bij De Notenshop bestelden, maakte ik de granola met noten uit diverse supermarkten. Maar de prijs en de kwaliteit vielen vaak tegen. Dat is nu wel anders. De noten zijn mooi en vol van smaak. Het aanbod qua verwerking (bio of niet, gebrand of ongebrand, gezouten of ongezouten, etc.) is zeer divers waardoor ik kan vergelijken wat best past bij mijn voorkeur. Bestelling en levering lopen vlot. Ik ben fan.

Lekkere producten, goede service

lekkere en gezonde producten voor een correcte prijs.

een vlotte levering van lekkere chocolade , notenpasta...

Alles netjes verpakt

Lekkere Noten alles was top

In orde

Als je noten besteld is het in orde zoals het moet.

Opnieuw een positieve winkelervaring

Super! Zoals steeds … bedankt