Alles prima

Prima shop

Zoals steeds prima geleverd

Altijd Vers

Gezonde voeding. Altijd vers

levering was vlot verlopen en lekkere producten, jammer dat de keuze van ongezoete producten zeer beperkt zijn. Prijs kwaliteit is echt goed :)

Dure verzendingsonkosten bij een kleine bestelling

Qua producten en versheid heb ik helemaal niets aan te merken. Wel vind ik het jammer dat je steeds voor een minimum bedrag moet bestellen om geen verzendingskosten te moeten betalen. Ik had graag een zak Bananenchips besteld maar dat kan ik nu niet doen. Jammer vind ik dat.

Ik bestel nu toch al vele jaren bij De Notenshop en ik ben al altijd voor de volle 100 % tevreden. SUPER dus.

kwaliteit/prijs goed

verhouding kwaliteit/prijs goed en vlotte levering

Zo als gewoonlijk een snelle en perfecte levering.

Uitgebreid gamma

Groot assortiment van allerlei gezonds lekkers.

Super kwaliteit en service !

Ik bestel al enkele jaren bij De Notenshop en ben zeer tevreden zowel wat de kwaliteit van hun producten betreft als hun service !

Alles top!

Enige opmerking: om ecologische redenen zou het beter zijn om de bestelling in één keer te laten toekomen, niet alle delen apart ...

Prima, doe zo voort

Snellelevering en verzorgt en nog prijselijk

Goede shop met veel keuzes

Snelle levering. Lekkere noten en andere producten

Great!

Fast delivery and great products!

Zijn niet zo snel met opsturen

Ik heb besteld, maar was eigenlijk te laat binnen. Had ik gebeld en die , en hun zeggen dat ze een klein bedrijf zijn . En niet gelijk de bestelling kan klaar gemaakt worden, wachten dat meerdere hebben besteld, dan sturen ze het op Wel prima spullen hoor daar niks over , en zeker niet duur

Duidelijke website, bestellen in een paar klikken.

Goeie service. Noten en gedroogd fruit koop ik alleen nog bij de Notenshop.

perfect

Goeie keuze in diverse noten mixen, kwaliteit, snelle verzending, aangename prijs. Een aanrader!

steeds in orde !

de levering was beter aan huis geweest, mag steeds op de oprit gezet worden , nu aan krantenwinkel geleverd, maar ik had net verse deeg besteld, die heb ik moeten weggooien

Fijn verpakt , goede kwaliteit en lekker

Zeer goed en snel en fijne kwaliteit

Ik ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit, de verscheidenheid en de manier waarop alles verpakt is. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. De prijs is prima in verhouding tot.

Alles top!

Lekkere verse produkten

Nooit geen dadels gegeten zoals deze Medjouldadels. Overheerlijk! De noten zijn ook beter dan die uit een warenhuis.

De bestelling is altijd heel snel ter plaatse.

Zeer goede producten

Goede ervaring.