Altijd top!

Alles verloopt altijd heel vlot, van bestelling tot levering. En nergens betere prijs/kwaliteit!

Alles in orde

Wij hebben noten en zaden besteld via deze webshop. De website is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. De bestelling werd correct en tijdig geleverd. Wij zijn tevreden en kunnen hen aanraden. Succes.

Goede producten

Goede producten Vlug geleverd

Perfect product en snelle levering

Zal de volgende keer zeker terug mijn bestelling doen bij jullie

Gezonde produkten en niet duur

Uitstekende dienstverlening en zeer gezonde produkten en niet duur

Snel en goed product

Snel en goed product, goed verpakt.

Wat een assortiment! Heerlijke webshop! Alles goed uitgelegd en duidelijk! Onmiddellijke verzending, glas stevig ingepakt! Wij zijn fan!

Snelle corrrecte levering.

Snelle correcte levering , en product als aanbevolen.

Heel goeie producten,de dadels zijn supermals!!

Prijs kwaliteit zeer goed

Goede kwaliteit en prijs voor wat ik al besteld heb.

Steeds vlotte service en heerlijke producten!

Ik bestel al jaren bij de notenshop omwille van de prima service en heerlijke producten!

HEMELS

De notenschop is voor mij als een snoepwinkel voor een kind. Lange jaren ben ik een zeer tevreden klant, dank u wel NOTENSCHOP

top

kan het iedereen aanbevelen.

Super winkel

Goede producten snelle levering.

Wanneer ik bestel ontvang ik mijn pakket meestal na 2 dagen. Ik vind dit fantastisch.

Correcte service

Uitgebreid aanbod

Overheerlijke noten

Telkens weer ben ik ben ik onder de indruk van de hoge kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend!

Snelle levering. Kwaliteit van de noten/havermout is vers. Handige heraflsluitbare verpakking.

Lekker en betaalbaar

Lekkere producten en een zeer snelle en verzorgde levering. De prijzen zijn over het algemeen oké.

Okidokioke

Oké

Goede side met uitstekende producten

Degelijke verpakking, scherp geprijsd en vers

Goede producten!

Als je bij deze webshop koopt, heb je alleen goede producten, en een keuze in overvloed! Makkelijk kiezen, bestellen, betalen en ontvangen! Dit is een aanrader!

Correct

Prima producten en keurig verpakt

De Notenshop is altijd top zowel in kwaliteit als in prijs als in levering!

Wij hebben zo onze vaste producten die we kopen bij de Notenshop en af en toe proberen we ook eens iets nieuws uit. Tot op heden steeds een kwalitatief product tegen een competitieve prijs ontvangen en een snelle clientenservice! Doe zo verder!

Topproduckten zeer tevreden!

Snelle levering heel goed verpakt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen