Excellente ervaring met Notenshops.be

Goede producten en goede leveringstermijn

Un très large choix

Sur les conseils d’une amie, j’ai commandé une première fois en étant méfiante vu la différence de prix Maintenant, je n’achète plus mes fruits secs sur notenshop ! Qualité, prix, livraison rapide sont les atouts majeurs

Prijs/kwaliteit.

Vlotte service met heerlijke noten, chocolade en chips.

Heel tevreden

Ik bestel al een paar jaar mijn noten bij de notenshop en ben heel tevreden. Stevige goed hersluitbare zakken waar de noten lang vers in blijven. Zeer goede prijs voor de geleverde kwaliteit.

Top kwaliteit producten aan nog betere prijzen

Ben ondertussen 2 jaar klant bij De Notenschop en er zullen er nog vele volgen... Steeds top kwaliteit producten ontvangen aan zeer goede prijzen... Ook over de verpakking is goed nagedacht, de individuele verpakkingen zijn vaak hersluitbare zakken of potten... Maar ook over de verzenddozen is goed nagedacht, heb al meerdere malen kokosolie besteld in emmer van 10 kg. de eerste 2 keer kwam deze jammer genoeg beschadigd aan maar vanaf dan werden ze in speciale dozen voor deze emmers verzonden... Met andere woorden een zeer tevreden klant...

Uiterst tevreden

Bij een bestelling was iets fout gegaan en ik kon niet meer genieten van mijn korting code . Dit is heel gemakkelijk opgelost door de klantendienst...

super

altijd heel goeie en verse noten, goeie kwaliteit van de producten goeie service

Lekkere noten, vlotte levering

Heel blij met deze online shop. Handig en een stuk goedkoper om noten in grotere hoeveelheden te kopen.

Prima shop

Ik ben tevreden over de producten. Leveren mag eventueel wat sneller.

De Notenshop super prijs/kwaliteit

Ik weet altijd wat besteld bij de notenshop, mooie aanbiedingen, voordelige reclames, verzorgde levering. Leuk dat je punten kan sparen en dan kan inruilen uit een grote keuze.

lekker

super fijne service en top produkten

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ben zeer tevreden van de noten shop. Ze leveren kwalitatieve producten, de verpakking is zeer verzorgd en de levering gaat vlot. Het assortiment is zeer uitgebreid.

Kan niet beter!

Altijd super verse producten van prima kwaliteit. En snel geleverd.

Correct

Alles verliep volgens plan.

Zoals altijd dik in orde.

Enorme variatie en steeds tijdig geleverd.

Ik ben een ontdekkingsreiziger wat betreft nieuwe producten, en ik kan Je vertellen dat ik regelmatig mijn gading vind bij De Notenshop. Gelukkig heb ik mijn echtgenoot die door de soms enorme aanbieding moet bladeren om mij aan de speciale smaakjes te helpen. Doe zo verder mensen.

Lekkere producten en snelle levering

Snel, vlot en lekker!

Noten zijn super lekker, echt een verschil met de supermarkt!

Mooie lekkere eerlijke producten

Vlotte levering

En verzorgde producten…….goed zo…

Uitstekend!

Heerlijke variatie aan producten, handig verpakt en snel verzonden. Absolute aanrader!

Geweldige producten

Ik bestel al jaren bij jullie en nog steeds super tevreden! Altijd snelle levering en kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs.

Ik raad het iedereen aan

Zeer tevreden! Snelle levering en alles mooi verpakt

Gewoon goed

Eenmaal iets gekocht omdat het nergens te vinden was en klient gebleven

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen