Perfecte kwaliteit.

De smaak en de structuur zijn zoals het hoort. Lekker, niet te zoet en niet te zout, en heel krokant. Zoals ik het graag heb. Ook mijn gasten vinden ze heel lekker.

Bio op z'n best

Zeer goede klantendienst,ook na verkoop.Gevarieerd aanbod van kwaliteits volle biologische producten en de keuze om grotere verpakkingen aan te kopen die tevens hersluitbaar zijn.Ik ben een tevreden klant.

Goede kwaliteit, goede service

De kwaliteit van de producten is zeer goed. De koekjes zijn zeer lekker. de service van de geleverde goederen was correct.

Positieve ervaring.

Prima kwaliteit van geleverde producten.

Steeds correcte service, artikelen goed verpakt! En bovenal topkwaliteit producten.

Ongelooflijk slecht

De bestelling werd geplaatst en betaald op 2 april en tot op heden heeft PostNL nog altijd niets afgeleverd, zelfs niet op hun afhaalpunt op de Naamsesteenweg in Heverlee. Het gaat om 4 x 25 kg erythritol.

Alles dik in orde! Super lekker, voor een goede prijs!

Altijd hele lekkere producten!

Alles zoals het hoort

Ruim aanbod, duidelijke website, correcte levering, interessante prijzen... Geen enkele opmerking, ik bestel zeker opnieuw!

verpakking prijs kwaliteit

beste, ik heb al wat besteld bij jullie, hoe ga ik te werk?. Ik bestel meestal genoeg voor enkele maanden, dus ik ken het verschil tussen een product bv noot die vers is of al oud is voor deze verkocht word. Ik bekijk nog 2 andere sites als ik ga bestellen dus prijs/ kwaliteit is belangrijk voor mij, mijn criteria 1: de versheid 2: de grote van de noten/ zaden 3: bio 4: hoeveelheid per kilo 5: pormoties 6: verpakking ( lucht afsluitbaar voor langere periode) 7: kwaliteit van de verpakking

Goede producten

Steeds goede producten, goede prijs en duidelijke omschrijvingen van ingrediënten

Top verse producten van hoge kwaliteit

Uitstekende service en top kwaliteit producten! Kan echt niet beter!

Mijn favoriete shop voor een gezonde voeding

Hier vind ik echt alles wat ik maar nodig heb om gezond te leven en nutriëntenrijke voeding op tafel te kunnen zetten. Alles verloopt altijd super vlot, en ook als ik met een vraag zit over een bepaald product krijg ik zeer snel uitgebreid antwoord. Ik ben absoluut tevreden!

Grote keuze

Vele producten, grote keuze en de prijzen vallen ook goed mee

Snelle levering, supervers producten

Heel lekkere en verse producten, super verpakt. Een echte aanrader

Alles goed verlopen.

Alles vlot kunnen bestellen en werd snel geleverd. Enkel jammer dat we niet langer iets gratis of korting ontvangen, de bestelling was niet klein.

De beste

Steeds vers en snelle levering

Goede producten en prima verpakking

Zeer tevreden over het product en de snelle en correcte levering. Een aanrader!

altijd correct en top kwaliteit/prijsverhouding

Eenvoudig bestellen, duidelijk overzicht van assortiment en prijzen. Altijd correcte levering en top kwaliteit.

Aanraden

Zeer lekkere en verschillende gezonde soorten met promo's,

Top producten en snelle levering!

Ik bestel al mijn noten bij jullie. Biologisch, geweldige kwaliteit. Heel tevreden.

Veel keuze

Veel keuze. Alle ingrediënten staan goed vermel( belangrijk omdat er mensen in de familie zijn met allergieën). Vlotte levering

Snelle levering, goede kwaliteit, goede verpakking

heel tevreden

Heerlijke authentieke producten en een uitstekende service!

Goede klantenservice die snel en vriendelijk reageert. Snelle levering. Heerlijke, pure producten. Ik pak meestal de biologische varianten, extra kwaliteit voor een competitieve prijs.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

De kwaliteit van de producten is steeds excellent, goed verpakt, snelle klantendienst.

Super verzorgd

Zeer goed verpakt. Zeer tevreden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen