Heel positieve ervaring!

Snelle levering, uitstekend aanbod, scherpe prijs

Steeds in orde.

Klant is koning

Bestellen en er zeker van zijn dat het helemaal goed komt.

Topervaring.

Snelle levering, netjes verpakt. Heel goede prijs- kwaliteits verhouding.

Heerlijk gamma!

Een aanrader. Enorm veel keuze aan eerlijke prijzen.

Super producten

Goed verpakt en goede kwaliteit

toujours très satisfait

Toujours très satisfaits des produits.

Verse noten

Lekker bij tv

Alle bestelde goederen zijn op tijd geleverd

Goede produkten

Uitstekend product

Al meermaals die Medjuul dadels gekocht en altijd zeer tevreden.

perfect

perfect

Slecht

Beste, Ik vind de noten die ik laast gekocht heb niet lekker. Vroeger waren ze verser van smaak.

Snelle en correcte service

Groot aanbod en snel geleverd. Altijd goede kwaliteit. Veel variatie en inspiratie voor wie graag bakt en kookt.

Steeds heel tevreden over de service en kwaliteit.

De Notenshop leren kennen via een familielid en sindsdien een grote fan want steeds snelle levering van kwaliteitsvolle producten.

eerlijk

mijn bestelling werd gedeeltelijk geleverd , na zoektocht door de notenshop werd het tekort gedeelte toch geleverd . ben tevreden

Altijd in orde.

Levering gebeurt altijd zoals beloofd en alles is prima verpakt;

impeccable

service rapide..emballage correcte

Heerlijke produkten

zo lekker dat ik mezelf moet opleggen te stoppen met het eten van de nootjes, rotjes ......... kortom alles, ook de banaan met yoghourt keilekker

Goede kwaliteit

Ik bestel graag bij notenshop omdat de gamma erg uitgebreid is. Snelle service. Is er iets niet, krijg je een melding wanneer het er wel is. Nadeel is: als er een product niet is, een tijdje later weer wel dan betaal je verzendingskosten om dan enkel dat product te willen aankopen.

Prima producten en levering

Stipte levering, goed verpakt. Super kwaliteit

Topkwaliteit!

Topkwaliteit Snacks zijn heerlijk. Groot assortiment Super snelle service

Een gezond alternatief

met verscheidene produkten en bewaarmogelijkheid. Snoepjes die passen in een gezonde(re) voeding.

Tip top in orde

Altijd correct, altijd goed :)

Goede produkten en betrouwbaar

Gewoonlijk krijg ik alles snel toegeleverd. Dat ik het pak bij een afhaalpunt kan ophalen is voor mij een +-punt

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen