Notenshop is top

Aanbod van uitstekende producten aan goede prijs. Vlotte levering.

Snelle levering met gezonde voeding

Ik ben heel blij dat ik deze site heb ontdekt! Elke dag genieten van gezonde lekkernijen!

zeer goede online winkel

overzichtelijke website met goede prijs/kwaliteit verhouding

goede kwaliteit en service

Goede website, goede prijzen, goede levering. Enige verbeterpunt is de alomwezige plastic verpakking. Vele producten zouden perfect in papieren/kartonnen verpakking kunnen.

Super lekkere bio dadels

Wij zijn verzot op deze bio dadels. We kopen ze steeds opnieuw. Zeer goede en snelle service. Dank jullie wel.

Gezond en lekker

heelijke produkten

kwaliteitsvolle producten

mooi aanbod en goede kwaliteit

Alles loopt smooth

top

top

Zeer goede producten en een correcte levering

Zeer goede producten en een correcte levering

Gewoon perfect

De bestellingen kwamen altijd correct en vlug toe. En van de producten die ik kocht was ik telkens 100% tevreden

Lets go nuts

Heerlijke nootjes en zeer vriendelijke prijzen, de leveringen en levertijd is zoals afgesproken en goed te volgen ( via DHL naar Bpost wat het veel gemakkelijker maakt voor de belgen (( vast leverings uur )

Prachtig

Zeer goed en snelle levering

Good overall

Easy to use and professional delivery so far. Would be great if you could add the site in English.

Altijd vers. Je proeft werkelijk het verschil

Héél tevreden over producten en levering!

Héél tevreden!

Super lekkere producten

Veel variatie in lekkere producten.

Top webshop met heerlijke producten

Zeer verzorgde website, vlot en correct verloop van de aankoop, verzorgde, stipte en vlotte levering

Correcte prijs, correcte service

3 dozen dadels waren (bijna) allemaal TE DROOG.

Ik bestel al jaren noten, dadels en rozijnen. Deze waren tot nog toe altijd prima. Maar mijn laatste bestelling was ronduit ondermaats: de krenten waren uitstekend en ook de 500g Medjoel uit Jordanië waren ook nog OK, maar de andere Medjoul-dadels waren droog en de laatste zelfs niet meer te bijten.

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Mooi assortiment, lekker en vers, bio. Als de levering sneller was geweest kreeg de Notenshop een dikke 10!!

Correct en betrouwbaar

Producten voldoen aan de verwachtingen. Levering vlot en correct. Goed verpakt en in goede staat ontvangen.

Tevreden

Post NL doet niet wat het moet , maar ik heb toch mijn pakketje achteraf ontvangen waarvoor dank Groetjes

Alles goed verpakt en super lekker!

Kwaliteit aan een redelijke prijs

Hele lekkere noten en mengelingen, veel keuze , duidelijke info bij elk product en een snelle correcte levering

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen