Slechte ervaring

De dadels waren een en al vezels door de ouderdom. Waren niet meer te eten. De overige producten waren goed.

Prima shop.

Groot assortiment en heel goeie kwaliteit . Snelle levering . Ben al enige tijd vaste klant. Doe zo voort.

Uitermate slechte ervaring met leverancier post.NL (andere leverancier dan voordien)

Eigenlijk geen enkele ster, want ik heb het pakket nog steeds niet. Het pakket zou donderdag toekomen, maar wij hadden het blijkbaar gemist. Mijn dochter lag ziek in bed en wij waren buiten in de tuin. De dag erna was hij blijkbaar terug aan de deur. Ik had online precies gelezen dat het in de mini-market geleverd ging worden. Dat was niet duidelijk, maar ok, als ze het komen leveren, is het nog beter. Mijn dochter deed de deur open (nog steeds ziek, in haar pyjama). De leverancier was in de laadruimte bezig. Ze wachtte. Toen kwam hij uit de laadruimte. Hij stak een kaartje in de bus, ook al zag hij haar staan in de deuropening. Mijn dochter vroeg dus of het pakket voor ons was en hij zei kortweg 'ja', maar stapte gewoon in zijn vrachtwagen en reed weg. Mijn dochter was te verbauwereerd om te reageren. Zondagavond ben ik dan naar de mini-market gereden, want ik had een kaartje in de bus dat het ging geleverd worden in het post.NL afhaalpunt. Het was daar echter nog niet gearriveerd? Dit terwijl ik donderdag al online kon terugvinden dat het ging geleverd worden in dat winkeltje? Dus zeer verwarrend en vooral zeer onvriendelijk. De leverancier had op zijn minst iets meer uitleg kunnen geven, zei mijn dochter, bv. dat hij het nu niet meer kon wijzigen of zo en dat het af te halen was op een afhaalpunt. P.S. in de mini-market waren ze wel bijzonder vriendelijk :). De notenshop zelf kan ik nog niet beoordelen.

Lekker

Leuk om alle noten op 1 plaats te kunnen bestellen in verschillende formaten. Lekker knapperig en vers en mooi verpakt!

Perfect! Goede prijs/kwaliteit.

Al jaren klant. Zeer goede service. Netjes verpakt, goede prijs en goede kwaliteit.

top

vlot geleverd, goed verpakt, hoogwaardige producten

Stipt en correct

Wat besteld en geleverd is zit steeds in een zeer hygienische verpakking. Dat is zeer belangrijk voor voeding, toch ...

Heel tevreden

Goede kwaliteitsproducten, correcte prijzen en snel geleverd.

Correcte verzorgde levering in weinig tijd van kwaliteitsvolle produkten

Nog nooit teleurgesteld geweest !

En goede kwaliteit!!

Hoge mate van service en vertrouwen

Goede online winkel waar ik mijn spullen graag bestel

Prijs kwaliteit top!

Lekkere producten, en zeer goede prijs kwaliteit, bestel er al jaren.

Prima kwaliteit

Vlotte levering en goede prijs

Veel keuze en goede prijs. En dat alles vlot geleverd

Heerlijk

Stelt nooit teleur

Topkwaliteit

Mooie ,smaakvolle goede kwaliteitsproducten.Alles mooi verpakt,keuze aan verpakking.

Altijd tevreden

Goede kwaliteit en service

formidabel

Vlotte levering, goede kwaliteit, en milieuvriendelijk qua verpakking

Heel goed!

Goeie kwaliteit en de prijs is ook oke! Heel veel verschillende producten! Maakt het iets moeilijker om te kiezen! En lekker is het ook!

Handige site en snelle/goede afhandeling!

Zeer lekker notjes!. Mijn vaste winkel.

Alles goed verpakt

Leveringen zijn snel ter plekke

Correct prijs kwaliteit

Oke

Smaakt naar meer

Nog maar een bestelling geplaatst maar een volgende komt er aan

Tevreden

Veel keuze en snelle verzending

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen