Topkwaliteit, topprijs

Topkwaliteit, prijs is oké en snelle levering

Snelle en correcte levering

Producten ( medjoul dadels , pistache noten,,veenbessen)van goede kwaliteit .

Ik bestel graag op de Notenshop omdat het altijd probleemloos, correct en tijdig verloopt!!

Ik ben heel tevreden van de uitstekende service!

Keilekkere produkten, stipte levering.

Tip gekregen van collega, probeer steeds nieuwe dingen Steeds tevreden

Uitstekende service van kwaliteitsproducten

Top producten

Goede producten en levering.

Jammer dat de biologische noten niet in grote verpakkingen verkrijgbaar zijn.

Goede kwaliteit aan ditto prijs

Eerste keer bestellen en wow, wat een service van de klantendienst, elke vraag werd bijna direct beantwoord en opgevolgd. ondertussen al paar dingen geprobeerd en blij verbaasd over de kwaliteit en verpakking

Uitstekende kwaliteit

Zoals gewoonlijk perfecte levering en goede kwaliteit van voeding

goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit die snel geleverd wordt aan een aantrekkelijke prijs. Kocht vroeger mijn notenassortiment in de groothandel maar ben hiermee gestopt toen mijn collega's mij attent maakten op de notenschop.be. Beter, sneller en goedkoper

altijd tevreden

Ik kan het kort houden ; bij elke bestelling ben ik tevreden over de levering en zeker ook over de inhoud

Groot aanbod noten en zaden

Een ruime keuze van noten en zaden. Ik rooster zelf mijn noten voor een heerlijk ontbijt met yoghurt. Regelmatig speciale acties bv met Kerstmis, halloween zijn er leuke chocolade lekkernijen in speciale vorm.

Gewoonweg steeds top

Ik hou ervan om bij de notenshop te bestellen Steeds heerlijke zuivere producten en mooi verpakt. Ik blijf trouwe klant

Alles prima verlopen!

Uitstekende eerste ervaring.

Zeer betrouwbare webshop met heel goede kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding Verse producten Snelle en correcte levering Ruim aanbod

Q

Q

,,,,

,,,,

Altijd zeer goede kwaliteit!

Altijd zeer goede kwaliteit!

Prima service, snelle respons, goede kwaliteit.

Mooie keuze aan producten. Snelle respons. Netjes afgeleverd in degelijke verpakking.

Snelle levering en prima produkten

Vlot verloop van uitstekende produkten

DHL levering niet top beter BPOST gebruiken als pakjeshandelaar

Noten en zaden mengelingvan goede kwaliteit en goedkoper dan in de winkel

Alles van topkwaliteit voor een zeer goede prijs en vlot geleverd!

Als ik hier bestel, dan weet ik dat alles in orde is, zowel de kwaliteit van de producten en als de levering!

onberispelijk

correcte levertermijn, nette verpakking, kwalitatief uitstekende produkten

Verrast

Mijn bestelling werd door expediteur terug gezonden wegens beschadiging. Ik had verwacht dat er een nieuwe zending zou volgen maar daar had ik me mis gerekend en mijn betaling werd terug gestort zonder uitleg.

prima, natuurlijke producten

Zeer snel geleverd, netjes verpakt en bijzonder smakelijk!

Een aanrader

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27