heel tevreden

heel tevreden

Goede kwaliteit aan goede prijs

Eerste keer besteld bij de notenshop. Voor herhaling vatbaar.

Altijd vlot, altijd volledig, en altijd lekker! Slechts éénmaal op die lange tijd dat ik al bestel, had ik eens een zak gehakte walnoten waar een paar kleine stukjes walnootdop in zaten. Dat weerhoudt mij er niet van om mijn grote reeks glazen potten te blijven vullen met de heerlijke noten, pitten en zaden van de Notenshop. Want ze zijn beter én betaalbaarder dan in de supermarkt.

Lekker en vers

Lekker verse producten aan mooie prijs. Enkel leveringstermijn kan beter naar mijn gevoel.

Laatste zending was niet zo best

Bij de laatste zending zaten er redelijk veel slechte walnoten bij, de vorige leveringen waren wel goed.

ALLES PRIMA

Helemaal top!

Goede kwaliteit, snelle levering, goede service !

Ruime keuze, Hoge kwaliteit en leverzekerheid.

Goede en gebruiksvriendelijke site. Altijd snelle levering van mijn bestelling. Kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen. Aanbevolen aan vrienden en familieleden die nu ook regelmatig bestellen. Top!

lekker veel pitten en noten

lekker veel pitten en noten

Heerlijke producten!

Zoals steeds weer super! Zowel de producten als de levering, als de snelheid van de levering! De Notenshop is een echte aanrader en beveel ik iedereen aan!

Snel levering

Verpakking + kwaliteit zeer goed

Snelle levering en kwalitatieve producten

Al meerdere keren besteld bij De Notenshop en nooit teleurgesteld. Altijd kwalitatieve producten die netjes en snel geleverd worden. De gratis spaarproducten zijn ook altijd fijn :)

Goede producten, veel soorten,ik vind de notenshop het beste om te shoppen online

Alles was ok

Maar stuur wat minder mails om reacties

Lekkere producten. Zal zeker nog bestellingen plaatsen en positieve publiciteit maken

goede kwaliteit

kwalitatief goede producten.

lekkere verse noten

snelle levering verse producten

Kwalitatieve producten

Ik ben steeds tevreden over de geleverde producten zowel op vlak van kwaliteit en de levering.

Heel lekkere noten, top kwaliteit!!

Lekkere noten, ik bestel elke 3 weken!

Meer uitleg over verwerking zou welkom zijn.

Goede kwaliteit. Maar ik mis een vergelijking tussen ongebrand, gebrand, geroosterd, gerookt, bio, etc. Sommige producten of hoeveelheden zijn niet altijd aanwezig.

Uitstekend.

Snelle website, goede producten, snelle versturing, goed verpakt.

Topkwaliteit

Bij de notenshop vindt je alle noten aan tookwaliteit. Ook de verpakking is zeer goed.

Kwaliteit!

Veel keuze en super verse noten!

De noten zijn prima

Prijs kwaliteit zijn de noten prima, ook de pure chocolade met hazelnoten en notenmegeling zijn super lekker. De levering is niet snel. Spijtig dat de levering gebeurt met post.nl. dat was niet ok.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen