Goede producten!

Als je bij deze webshop koopt, heb je alleen goede producten, en een keuze in overvloed! Makkelijk kiezen, bestellen, betalen en ontvangen! Dit is een aanrader!

Correct

Prima producten en keurig verpakt

De Notenshop is altijd top zowel in kwaliteit als in prijs als in levering!

Wij hebben zo onze vaste producten die we kopen bij de Notenshop en af en toe proberen we ook eens iets nieuws uit. Tot op heden steeds een kwalitatief product tegen een competitieve prijs ontvangen en een snelle clientenservice! Doe zo verder!

Topproduckten zeer tevreden!

Snelle levering heel goed verpakt.

Goed!

Het is onze vaste plek om verscheidene producten te bestellen. Af en toe vinden we in het assortiment ook iets nieuw en dit is heel leuk. Producten komen zorgvuldig verpakt en de kwaliteit is meestal zeer goed. Ondertussen bestellen veel van mijn vriendinnen bij de Notenshop, want deze winkel verdient het om aan te bevelen.

Alles zoals verwacht.

Top producten, levering niet oK.

Beste, Dit is nu de derde bestelling waarbij ik speciaal thuis blijf om het pakket te ontvangen en er zelfs niet aangebeld wordt. Ik dien dan het pakket op te halen bij een postpunt hier in de buurt.. Gezien het gewicht van deze leveringen, is dit echt niet ok. Deze ervaring maakt dat ik overweeg niets meer bij de notenshop te kopen, jammer van de goede producten.. Zowel bij het selecteren van PostNL als DHL is dit het geval..

Eerlijke prijzen, uitgebreid aanbod, lekkere producten, goede service

Eerlijke prijzen, uitgebreid aanbod, lekkere producten, goede service.

Perfect as always!

Very satisfied with everything! Great products, prices, shipping, and customer service. Thank you!

Snelle levering en de producten daar ben ik content van

Goede ervaringen zo wel de producten als de levering

Snelle service, goeie kwaliteit

Het was al een tijdje geleden dat ik bestelde bij de Notenshop en nu vraag ik mij af waarom. De kwaliteit van de noten is echt goed, de leveringen verlopen vlot en de noten zitten goed verpakt. De notenmix van het seizoen is ook een dikke aanrader.

Zoals gewoonlijk. Bedankt!

Lekkere en eerlijke producten

Lekker en eerlijke producten. Alleen kan de levertijd beter!

heel tevreden

vlot, en makkelijk, goede verpakking en kwaliteit, ik kom zeker terug, dank u en proficiaat

Ok

Hele lekkere noten

Heel tevreden met de ontdekking van het aanbod van de notenshop. Ik ben grote fan van de gegrilde noten, die vind je niet makkelijk in een warenhuis. Ik koop ze dan ook per kilo. Helaas dacht ik wel langer met hun grote verpakkingen te doen, maar ze zijn zo lekker dat ik geregeld moet bijbestellen.

Altijd perfecte service

Steeds correcte producten aan een correcte prijs. You get what you buy.

Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs

Over het algemeen vind ik de kwaliteit van de noten en zaden van de Notenshop zeer goed en consistent. Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van de chocolade(overgoten) producten omdat het vaak een te dikke laag is en iets te zoet voor mij. De notenpasta's daarentegen vind ik echt fantastisch. Ze zouden die in grotere potten mogen verkopen! Notenshop is al jaren mijn vaste plek om mijn noten, zaden en bakproducten te kopen.

Snel en lekker

Snelle levering en lekkere zaden en pitten! Top

Alle producten superkwaliteit.

Heel tevreden.

Vlot en correct

Meermaals besteld telkens lekkere producten op accepteer bare termijnen aangekregen. Noten nodig om te bakken of gewoon eten dit is een goede winkel

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit ok

Zeer goede Kwaliteit en altijd vers.

Ook snelle levering en mooie verpakking de kwaliteit is heel goed ook de info die je krijgt is ook altijd mooi megenomen.

TOP

Zowel producten zelf als levering picobello in orde... dankjewel

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen