Produits de qualités

Top produits bio

Zoals het hoort

Correcte levering van het gevraagde . Prima kwaliteit

Prima service, goede kwaliteit

Bij mijn laatste bestelling wat nieuwe producten besteld, waaronder de gojibes. Ook nu weer aangenaam verrast! Lekkere producten, goede kwaliteit en correcte service!

Faire prijs voor kwaliteitsvolle producten. Met daarbovenop een uitstekende service in de vorm.van snelle leveringen.

uitstekende ervaring

Zeer goede producten en ook zeer goede degelijke verpakking. Verzending informatie altijd zeer correct !! Een aanrader op alle vlakken!!

Excellent products, fast delivery, good prices. I will keep ordering.

Dat is wat ik wou

Tevreden met mijn aankoop Snelle, behulpzame service.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit

Zeer tevreden van hetgeen ik er al besteld heb.

Vlotte dienstverlening maar niet alle noten lijken me even vers.

Vlot, maar de noten mogen verser.

Product was van hoge kwaliteit, levering was snel

Aanbevelen

goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Top :-)

Top producten en goede verzorging

De verpakking is ook van top kwaliteit en de verzending is ook heel top ,ik ben tevreden.

Te vreden ging gemakkelijk

Vlot

Ik vind er steeds wat ik zoek

In een overzichtelijke en duidelijke webshop vind ik telkens wat ik zoek. Heel goede kwaliteit en veel producten die je ergens anders niet vlug vindt.

Altijd keer op keer dik in orde

Perfecte afhandeling, verpakking van degelijke kwaliteit, ongeschonden. Kortom zoals het hoort te zijn.

Goede kwaliteit, vlug geleverd.

Goede kwaliteit, vlug geleverd.

Zeer tevreden!

Altijd vers en keurig geleverd.

Snelle service, alles net verpakt en vers

Zeer zeer slechte ervaring **********

Ik heb een zeldzame variëteit van dadels uit Marokko gekozen maar ik kreeg anderen die uit Israël komen en goedkoper zijn...en ethisch niet te verantwoorden is.... Ik wou die dadels in het begin van Ramadan cadeau geven maar door die kon in niet de dadels als cadeau en vooral een verrassing doen. Om die terug te sturen ze vragen mij om zelf te betalen .het kostte mij 18€...

Geweldige winkel

De Notenshop heeft een groot aanbod van geweldige en goed geprijsde producten. Ze leveren snel en alles komt netjes toe. 10/10

Zeer goedem site

Ze hebben.zeer goede producten en leveren snel en correct. Ze hebben heerlijke granola Ik raad deze site echt aan !!!

Al mijn bakbenodigdheden op 1 plek. Kwaliteit en waar voor je geld . Heel blij dat ik de notenshop leren kennen heb

blijvend lekker , steeds opnieuw weer bij elke bestelling

Ik bestel al enkele jaren om de zoveel tijd bij de notenshop en ik blijf hun producten top vinden en heel lekker . Heel af en toe eens iets uitgeprobeerd dat me minder beviel , maar te verwaarlozen.

Zeer lekker !

Al verschillende dingen besteld en ik vind alles ZEER LEKKER ne echte aanrader !

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen