Top webshop

De Notenshop heeft heerlijke producten voor een goede prijs. Aanrader!

Goede levering, goed product. Zeer tevreden. Groeten Guyleine

Een goede service en heel veel keuze

Er is nog nooit iets misgegaan en alles wat ik ooit bestelde was juist. Lekkere producten en veel keuze aan recepten. Dank u

Quality is very good

Packaging and quality of contents are very good..

Zeer tevreden over De Notenshop,steeds snel geleverd en super ervaring en keuze in talrijke produkten.Ik beveel het aan mensen die De Notenshop niet kennen . Tot binnenkort voor een nieuwe bestelling.

Goede ervaring

Goede produkten en snelle levering

Goede produkten en snelle levering

Betrouwbaar en correct.

Zie mail naar de notenshop, klassewerk geleverd. En natuurlijk lekkere producten

Fijne webshop

Gedaan met zoeken naar noten en zo. Notenshop heeft het allemaal. Zeer gevarieerd aanbod! Snelle levering.

Zeer behulpzaam

Mijn bestelling was niet toegekomen en werd opnieuw opgestuurd met zelfs wat extra! Zeer goede service!

Vlot, lekker EN bio

De producten dat ik bestelde zijn van goede kwaliteit en de verpakking is top.

Idem als hierboven: zeer goed

Prijs/kwaliteit =top Vlotte levering! Ik ben een tevreden klant.

Tarwe griesmeel besteld en in keurige verpakking ontvangen.

Correcte producten

Hoogwaardige kwaliteitsvolle producten en correcte levering.

Ik ben heel tevreden met De notenshop.

Ik bestel bijna elke maand en ik ben heel tevreden met de kwaliteit.

Perfecte levering

Heel lekkere noten en een aangename manier om mijn eiwitten op pijl te houden na een zware training

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Good

Good product, fast delivery, thank you

Altijd dik in orde. Snelle levering en lekkere producten

Awsome

Great everything

Heerlijk!!!!!!

Steeds heerlijke noten. Een enorm aanbod van verschillende noten en vaak verrassende smaken. Zoet, zout, pittig, natuurlijk, je kan alles vinden en steeds van een topkwaliteit.

Een ontdekking

Ik ben aangenaam verrast over de vlotte levering/service. Heel lekkere/goede kwaliteit ook. Gebruiksvriendelijke website Ik kom zeker terug! Ingrid

De best verzorgde en gebranden cashewnoten

Eerlijke prijzen , hersluitbare zakken zijn handig voor versheid ! Echt de beste gebrande cashewnoten die ik ooit gegeten heb. Snelle levering ook. Top!

Top!!!

Heel betrouwbaar, grote keuze, goede kwaliteit, goede service.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen