Topkwaliteit

Vlotte leveringen, goede producten aan democratische prijzen.

goede kwaliteit tegen juiste prijs

goede kwaliteit tegen juiste prijs

Super lekkere noten

Echt lekkere producten. Enige minpunt is de zware plastic zak (en pot) verpakking. Ik snap dat het product goed bewaard moet blijven, maar dit kan milieuvriendelijker.

Tot nu toe hele goede producten

Altijd tevreden met mijn bestelling.

Topkwaliteit voor een juiste prijs!

De diverse producten die wij bij de Notenshop kochten waren allemaal van topkwaliteit (RAW of Biologisch).

Altijd zoals het hoort

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. Altijd vers spul, op tijd geleverd.

top kwaliteit!

heel vlot geleverd en zeer mooi verpakt en heel lekkere kwaliteit! een aanrader!!!

Goede kwalitiet

Veel keuze, goede producten, eerlijke prijzen, mooie website

Wij vertrouwen op jullie kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging

krijgen wat je besteld, op een korte, snelle termijn, dat telt !

geen klachten, whatsoever

Super x 3.....

Super producten. Super service. Super prijzen.

Kwaliteit

Al de producten die ik al gekocht heb bij de Notenshop waren van excellente kwaliteit.

Alles volgens afspraak, keurig verpakt, duidelijke info.

Spipt, netjes verpakt, snelle verzending, bewijs van levering bij ontvangst. Topproducten.

Altijd prima

Al heel wat bestellingen gedaan. Altijd prima kwaliteit, net verpakt en vlotte levering. De producten worden altijd met veel respect verzonden.

Kwalitatieve producten, correcte afhandeling en levering.

Ik bestel al heel lang bij de Notenshop en ben zeer tevreden over hun producten en de service.

Gewoonweg top

Super tevreden over jullie producten en zeker de prijs kwaliteit super

Niet helemaal tevreden.

Terrasana Thaise rode currypasta (120 gram). Prima in orde. Mini Vijgen 450 gram. Ook ok. Agar Agar 100 gram. Prima in orde. Cacaopoeder (Biologische) 350 gram. Ook goede kwaiteit. Amandelen Bruin (Biologische) 1000 gram navul. Dit is een serieuze tegenvaller. Ze zijn voor een groot deel zeer klein en velen misvormd, waardoor er veel taaie vellen te verwerken zijn. Niet aangenaam om te eten. Er zitten ook bittere amandelen tussen en die zijn eigenlijk giftig. Deze eigenschappen hebben niks te maken omdat ze biologisch zijn. Dit is gewoon een zeer slechte kwaliteit. Jammer dat ik 2kg heb besteld.

Zoals altijd tot heden leveringen ok en tip top in orde.

Mooi en lekker assortiment op tijd geleverd! (Maar niet kiezen voor PostNL)

Lekker Maar bedeling PostNL in onze regio is niet goed

Altijd mooi spul

correcte prijzen, goeie service

vlotte bestelling en levering

Snelle bezorging en producten van uitstekende kwaliteit

Snelle bezorging en producten van uitstekende kwaliteit

Alle producten zijn top

Altijd tevreden

Veel keuze in kwalitatief producten en snel levering

Topservice

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27