Prima producten en verzorgd geleverd

Prima producten aan een degelijke prijs. Leveringen worden steeds verzorgd geleverd (dit kan ik niet van iedere online leverancier zeggen).

Prima kwaliteit en service

Snelle service. Prima kwaliteit . Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Verrukkelijk

De produkten zijn netjes verpakt en smaken overheerlijk. De cranberry’s smaken met een sappige touche. Evenals de noten zijn overheerlijk . Ik koop er steeds weer en eet ze ‘s morgens met skyr en droge vruchten. Ik verlang telkens weer naar het ontbijt.

Top kwaliteit

De noten zijn van top kwaliteit

Vlug en correcte service.

Heb niets negatiefs te melden

Super service

Zoals gewoonlijk beschrijving en bestelling perfect. Zorgvuldig verpakt en geleverd

kan niet beter

goede prijs/Kwaliteit, keurig en op tijd geleverd

Goede kwaliteit snel in huis

De producten van de Notenshop zijn, naar mijn mening, van goede kwaliteit. Lekker, vers en goed verpakt. De site is duidelijk en overzichtelijk, het aanbod is ruim en zonder twijfel vindt iedereen hier wel iets lekkers.

Grote keuze mogelijkheden

Aangenaam om door de website te schollen en te zien dat er een grote keuze aan mogelijkheden is hebben ook een goede service en snelle levering.

Alles snel en mooi op tijd geleverd Prijs kwaliteit is top

steeds correct bediend

Alles wat ik ooit besteld heb bij Notenshop werd verzorgd en snel geleverd.

Fantastische shop!

Mijn verzending werd niet geleverd maar naar de notenshop terug gestuurd… Ik had met de mensen van de notenshop contact, verliep heel vlot, online! Ik mocht na enkele dagen mijn bestelling ontvangen!

Vlotte, snelle levering

fijne, eerlijke producten die ik moeilijk bij mij in die buurt vind!

altijd correct

Bestellingen kloppen altijd , levertijd ook ok

Zoooo lekker en vers!!

Ik bestel al enkele jaren bij de notenshop en de producten zijn altijd vers en betaalbaar. Voor mij de perfecte leverancier voor noten, dadels, pitten en zaden, gedroogd fruit, honing, cacao, kortom alles is daar gewoon lekker, lekker, lekker mmmmmm!!

Great!!

Great products and fast delivery!

Gemakkelijke transactie

Gebruiksvriendelijke website. Scherpe prijzen. Goede dienstverlening.

Zeer tevreden met deze webshop

Ik bestel nog veel vaker, goede kwaliteit van producten, makkelijke site, goedkoper dan in de winkel en nog geen klachten gehad Ik ben heel tevreden

Kwaliteit voor scherpe prijs

De producten van de notenshop zijn echt goed kwaliteit. De beschrijvingen en reviews op hun website komen overeen met wat je geleverd krijgt. Beter dan de supermarkt en zeker niet duurder.

goede service

Alles goed.

Gemakkelijk te bestellen bij goed georganiseerde website. Levering snel. Goede producten.

Lekkere noten, goede service!

Ik heb bionoten gekocht, heel lekker en een betere prijs dan in de natuurvoedingswinkel.

Knapperige verse noten

Ze zijn altijd heel lekker, nooit geen steentjes tussen, gebruiksklaar er proper

De beste noten

Alles is zo lekker! De verse hazelnotenpasta is extreem goed en met een beetje honing proeft net zoals ferrero rochers!! Jummie

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen