Gemakkelijk

Zeer gemakkelijk om je noten te bestellen en heel veel keuze

uitstekend !

Blij met de service dat zij geven. Steeds correct en met zorg geleverd.

Ernstig gebrek aan privacy bewustzijn

Ik blijf maar ongewenste enquetes ontvangen. Deze firma heeft nog nooit gehoord van OPT-IN voor extra diensten buiten het bestelde product. Als ik de klantendienst contacteer gaan ze het doorgeven maar gebeurd er niets.

Altijd een fijne ervaring

Altijd een fijne en lekkere ervaring. Nooit problemen met levering.

Veruit de beste

Prijs kwaliteit levering...veruit de beste...

De bestelling werd correct geleverd, goede service

De bestelling werd correct geleverd, goede service. Lekkere noten.

Goede producten

Jammer dat de levering via Post nl gebeurt ,altijd iets

Hemels !!

Het was een heel aangename ervaring om van jullie lekkere producten te mogen smullen !!

Prima service en top producten voor goede prijs

De noten zijn van prima kwaliteit voor een goede prijs en alles werd goed verpakt en snel geleverd. Helemaal top!

Snelle levering, goeie prijs en kwaliteit

Correct en vlug geleverd.

Mooie site, goed van prijs en altijd perfect verpakt en geleverd.

Positief verrast

Mooie producten van hoge kwaliteit aan correcte en aantrekkelijke prijzen. Dit alles ideaal en stevig verpakt in stevige kartonnen doos, glazen bokalen nog eens in bubbeltjes. Echt leuk om zo'n pakket thuis te mogen ontvangen! Hier ga ik vast en zeker nog bestellen!

Steeds kwaliteitsvolle artikelen

OK

OK

matig

Hoe zit het met de werking of verzilveren van de spaarpunten ?????

Lekker!

Alles kwam vlug en netjes geleverd aan!

Prima kwaliteit

Steeds prima kwaliteit. Zowel het product als de verzending.

Goede ervaring

Ben al enige tijd klant van bij De Notenshop en altijd tevreden geweest ,lekkere noten ,chocolade ,bloem enz.....en snelle levering.

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteitsvolle producten die altijd vers zijn. Het enige jammere is van sommige producten is verpakking niet hersluitbaar wat lastig is om te bewaren. En ook verandert het assortiment vaak. Wat zeer jammer is wanneer je iets hebt gevonden wat super lekker is want vaak kan je het de volgende keer niet meer bestellen.

Betrouwbare site

Betroubare site

produkten top levering zeker niet!

Ik ben heel tevreden met de produkten maar van de levering ben ik zeker niet tevreden. Deze is nooit op tijd , mijn laatste bestelling heb ik nog altijd niet ontvangen, na mails gestuurd te hebben en een antwoord te krijgen dat ze mij daar pas over een vijf tal dagen kunnen op antwoorden! en met track & trace geraak ik ook niet verder daar staat ak een week dat mijn bestelling onderweg is. Ik hoop dat jullie daar iets aan doen in de toekomst.

Al meerdere malen besteld, altijd tevreden

Heel veel keuze in de webshop, snelle verzending en levering, correct verpakt, en altijd kwaliteitsvolle producten!

Lekkere noten, snel geleverd.

Snelle verzending, goed verpakt, lekkere noten!

Super lekkere noten aan super prijs kwaliteit

Snelle levering, altijd is alles correct geen fouten, goede prijs /kwaliteit!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen