fantastische webshop

hier hebben ze echt wel alle mogelijke noten, zalig

Kan kiezen tussen verschillende couriers

Dat ik kan kiezen tussen verschillende couriers is voor van essentieel belang omdat sommige zoals DPD, die leveren nooit aan huis maar altijd onmiddelijk aan het ophaalpunt, wat altijd zeer ongelegen is.

Superlekkere noten

Ik koop steeds mijn noten in de notenshop : grote keuze, goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, gebruiksvriendelijke internetsite en veilig om te betalen. Ook de notenpasta’s zijn superlekker.

Heel tevreden over

Lekker, snelle levering

De allerlekkerste gebrande noten

Telkens opnieuw van genoten en een grote zak cadeau gedaan aan mijn mama.

Handige verpakkingen, vlot geleverd,. ..

Perfect!

I'm always grateful to order through De Notenshop, thank you!

Heerlijke shop, geweldig aanbod

Veel keuze, snelle levering, goede producten. Fijne communicatie!

alles 100% ok

volledig tevreden meer hoeft niet

Mooi assortiment, degelijke kwaliteit

Ik was heel specifiek op zoek naar iets en kon dit allemaal vinden op de website van de notenshop aan aantrekkelijke prijzen. De kwaliteit is ook super. Ik bestel hoe dan ook opnieuw!

Goeie producten en snelle levering

Ben heel tevreden over de producten. Biologische producten.

Snelle levering en altijd lekkere verse producten.

De service is uitstekend, bestellingen worden snel en correct geleverd. De Notenshop heeft een ruim aanbod aan scherpe prijzen.

Correct en lekker

Goeie service

Heerlijk

Heerlijke producten! Bakmixen gemakkelijk te gebruiken, noten heerlijk knapperig. Pakket was netjes verpakt

Alles in orde

Alles vlot en juist geleverd

Zuivere en gezonde producten aan betaalbare prijzen

Producten brengen je gezondheid op pijl. Zaden en noten zijn in stevige verpakking, snelheid van levering mocht iets sneller maar dan bestel je eerder.

Qualité de la marchandise et rapidité d'envoi

La marchandise est de qualité à un prix très correct. Livraison très rapide. Articles très bien emballés

Goede prijs-kwaliteit en perfecte verzorging

Alles top,

Lekker, correct en mooie prijs, groot aanbod.

Tevreden met de producten en levertijden.

Snel geleverd, goed verpakt en topproducten!

Naar elke levering van mijn bestelling bij de Notenshop kijk ik uit en ik weet waarom. De producten zijn supervers, lekker en perfect verpakt.

Zeer goed.

Goeie en vlotte service

Erg tevreden

Alles vlot verlopen. Goede kwaliteit en mooi geleverd

Kwaliteit en zekerheid.

Altijd een zeer goede prijs voor de beste kwaliteit, correct geregeld en geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen