Mijn favoriete online notenshop

Aangezien ik al vele vrienden deze notenshop heb aanbevolen, blijkt ook hoe tevreden ik ben van de online shop. Veel keuze voor o.a. lekkere noten en zaden (belangrijk ook: in bio en niet bio), correcte levering en bovendien: heel goede prijssetting. Dit blijft mijn favoriete notenshop.

alles is heel lekker

alles is heel lekker

Gemakkelijk en prijs kwaliteit

Nog altijd zeer tevreden van mijn bestelling/bestellingen.

Enkel waardeloze chatbox !

Mijn bestelling bleef te lang weg

Bestelling kwam te laat aan en geen reactie gekregen op mijn vraag, het was voor cadeau en heb het niet kunnen afgeven

Lekker, snel, handig en niet duur!

Vlotjes geleverd en de snackbox viel mega in de smaak als verjaardagstraktatie op het werk!

Zeer kwalitatief en perfecte levering!

Zeer kwalitatief en perfecte levering!

Kwaliteit aan eerlijke prijzen

Kwaliteit aan eerlijke prijzen

Kwaliteitsproducten

Ik ben altijd onder de indruk van het uitgebreide aanbod aan bessen, noten, gedroogd fruit & zaden. Ik kan moeilijk kiezen en bestel dan ook altijd veel te veel :). Maar ik heb daar nog nooit spijt van gehad. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit. Alles is zo lekker! Ik ben grote fan van de ongebrande paranoten en van de geroosterde amandelen (ze zijn heel krokant en toch gezond, omdat ze zonder olie bereid zijn). Ook de niet-gesuikerde gedroogde mango's, de veenbessen gezoet met appeldiksap en de gedroogde moerbeien (krokant!) zijn een aanrader!

alles naar wens

goed verpakt en snel geleverd met alles erin

Goede ,verse kwaliteitsproducten .Goede service.

Goede ,verse kwaliteitsproducten .

Meer dan zomaar goed!

Ik vind de website overzichtelijk met een zeer gevarieerd aanbod, een duidelijke productomschrijving, kwaliteitsvolle producten waarvan de prijs evenredig is. Daarbovenop een snelle levering ...meer moet/kan dat niet zijn. Ook zeer handig de grotere verpakkingen bij sommige producten

Heerlijke noten.

Ik ben nu vaste klant. De noten zijn heerlijk, evenals de gedroogde abrikozen en mango

Steeds tevreden

Kwalitatieve producten, correcte afhandeling. Ik ben al jaren klant en bestel geregeld noten en gedroogde vruchten.

Grote keuze

snelle en correcte levering.

Vertrouwd en goed

Bestel al jaren met regelmaat bij De Notenshop en telkens ben ik super tevreden over zowel de artikelen, de prijs als de afhandeling van de bestelling. Alle lof voor dit bedrijf.

Verzending duurt te lang

Ik herinner mij nog de tijd toen deNotenshop de volgende dag nog je bestelling verzond. Nu is dat al lang niet meer het geval helaas. Ik snap niet waarom dat dat zo lang kan duren. Ik heb ooit 2 weken op een bestelling moeten wachten.

Goede ervaring

Kwaliteit van de producten is geweldig

zeer goed

ben zeer tevreden. Ze leveren heel goede kwalitatieve produkten!

Goed.

...

Verkeerd aderes geleverd en wacht nog altijd op terugbetaling

Product heel goed, geld terug gestort krijgen duurt veel te lang .ik ben nog aan het wachten .was op het verkeerde adres geleverd en us mee terug gegaan

Kwaliteitsvolle producten.

Kwaliteitsvolle producten ontvangen, netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden en zal vaker bestellen.

Wat een ontdekking !

Heerlijke producten in een verrassend assortiment, vlotte levering, uitstekende kwaliteit. Wij zijn fan.

Vriendelijk te woord gestaan

Met de verzending misgelopen.,zeiden dat ze a.d duer zijn geweest maar klopt niet,.was thuis,,gebeld nr jullie van zodra het bij jullie terug komt had die mevrouw.me gezegt dat ze geld direct terug zou storten.1 week later krijg ik terug melding van dpl dat ze aan men deur zijn geweest.was hele dag thuis ook op moment van melding.,wil dit maar mee geven dat die 5dpl niet correct is. En onbeschoft geantwoord heeft.,steken ook geen kaartje in bus,toch bedankt dat jullie me vriendelijk hebben behandeld en dat ik mijn geld terug krijg,groetjes mirjam

de noten ok maar de service kan veel beter

Heb geprobeerd een factuur aan te maken lukt niet btw nr geweigerd . Mail gestuurd en dan was het niet meer mogelijk staat nochtans neem contact op voor probleem met factuur .

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen