Top producten

Bestellen heel vaak, veel keuze en fijn verpakt.

Prachtige kwaliteit

Heel lekker allemaal en van goede kwaliteit. Wij zijn grote fan van de rotsjes.

Super kwaliteit van de producten!

Noten, gedroogde vruchten en zaden besteld. Was verrast door de natuurlijke behouden smaak van de producten. Vlotte bestelling en levering.

lekkere en gezonde producten en snelle levering

lekker en gezonde producten gecombineerd met een snelle en correcte levering

TOP

Goeie producten, redelijke prijs en vlug geleverd.

Lekkere producten en perfect geleverd

Simply the best !!!

Prijs kwaliteit zeer goed !!! Stevige verpakkingen !!! Goede communicatie !!! Perfecte leveringen via Post.nl !!! Absoluut niets op aan te merken!!!

Kwalitatief goed

Hun producten en verpakkingen zijn goed.

Groot aanbod noten en zaden

Groot aanbod noten en zaden, kwaliteit en goede prijs. Kopen in bulk.

Top service, altijd correct en snel geleverd.

Geen enkel negatief punt. Ruim assortiment, prijs-kwaliteit verhouding is prima, snelle levering.

een woord perfect

mijn ervaring met de Noten shop een woord de perfectie is volledig in orde verpakt en geleverd, ik heb veel waardering voor zo een goede firma ,heb al veel klantjes aangebracht en allen zeer tevreden

Oude chocolade rozijnen geleverd, aan elkaar gesmolten en chocolade verkleurd.

Twijfel of de choco rozijnen over de datum zijn, maar kan geen houdbaarheidsdatum op de verpakking vinden. Niet tevreden

Kwaliteit

Heel lekker en mooi verpakt

Altijd de perfecte noten

Ik bestel regelmatig noten en zaden e die zijn altijd van topkwaliteit

Top producten!

Zooooo lekker allemaal en deftig van prijs. We bestellen zeker nog!

Altijd super lekker

Een prima smaak zoals een noot hoort te smaken

Snelle correcte leving...zeer tevreden

Alles heeft gewoon meer smaak!

De producten van de Notenshop overtuigen al met de eerste hap of beet. Elke noot is een smaakbommetje. De havermout en bijvoorbeeld gedroogde vijgen zijn gewoon zalig als ontbijt. Gaat nooit vervelen.

Een zeer tevrede klant.

Hele lekkere produkten met een intense smaak!

goede snelle service

Nog niet zo lang klant bij notenshop maar de service is steeds tiptop in orde;

Top producten

Producten dat je kan niet kopen in andere winkel, goede verpakking, en top prijzen

Super producten

Ik bestel heel regelmatig en ben heel tevreden over zowel de producten als de service! Ik ben topfan!

Snelle levering, zeer goede kwaliteit en een degelijke verpakking!

top shop voor noten en gedroogd fruit

alles is makkelijk terug te vinden, van top kwaliteit en zeer schappelijke prijs en ook nog eens zeer snel geleverd.

Zoals steeds correcte levering en vlug .producten vers en heel lekker , ik probeerde de Groentechips voor de 1 ste X , zeker weer een aanrader bij . Prijs _ kwaliteit dik in orde . Ik bestel hier zeker nog .

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen