Kwaliteitsprodukten Vlotte service

Topkwaliteit

Vlot en correct!

Heerlijke producten aan een eerlijke prijs!

De lekkerste noten aan een eerlijke prijs koop je bij de Notenshop. Netjes verpakt en altijd een correcte levertijd. Aanrader!

uitstekend

bestellen bij de notenshop is een plezier: overzichtelijke webshop en tiptop levering: ik ben fan!

beste producten

i live it

Lekkere sesam koekjes

Super lekkere koekjes Mooie verpakking Zeer verzorgd

Uitstekende kwaliteit

Heb verschillende producten besteld, zijn allemaal van top kwaliteit, snelle levering en degelijk verpakt. Een aanrader.

matig

altijd heel lekkere havermout gehad ......tot nu. ZEER slechte kwaliteit van havermout

Correcte producten tegen mooie prijs

Ik heb al vaak gekocht bij de notenshop en altijd zeer tevreden over de producten en ook stipte en snelle levering.

Bestellen gemakkelijk en kwaliteit prima

Mijn derde bestelling en zoals met de vorige is alles goed gegaan. Hieronder een aantal quotes: - Makkelijk besteld - Prima kwaliteit - Goed verpakt - Correct geleverd. Ik kijk er steeds weer naar uit want ik bestel regelmatig zaken die ik ervoor nog niet gehad heb, Tot op heden ben ik nog niet teleurgesteld geweest.

Goede prijs-kwaliteitverhouding Producten van zeer goede kwaliteit en goed verpakt

VERVALDATUM TE KORT

Ik bestelde al 2 keer noten in kader van een onderzoek, hiervoor is een minimale vervaltermijn van minstens 9 maand nodig. De vervaltermijn was telkens korter. is er een mogelijkheid om dit aan te vragen, zoniet kunnen we deze noten niet gebruiken voor het maken van een testvoeding in kader van onderzoek rond voedselallergie.

Super en snel

Ik bestel om granola te maken. Zeer goede producten

Uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding

Lekkere. En prijslijke producten. Snelle levering, verzorgde verpakking.

Topkwaliteit en Service

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Lekker en gezond

Steeds al goede producten gekregen, netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Duidelijke info snelle levering alles perfect in orde

Duidelijke info snelle levering alles perfect in orde.

Vlotte bediening

kwaliteit, versheid, degelijke verpaking en verzending

Produits de qualite

Produits de qualité. Livraison rapide. Je recommande vivement !

Compleet tevreden.

Snelle levering. Mooie prijzen. Hoogkwalitatieve producten.

Prima webshop!

De bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering, prima service!

Kwaliteit en prijs: OK

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling! De noten en rozijnen zijn kwalitatief zeer goed en zeer lekker!

Pure kwaliteit

Ik blijf klant, woon in België... Bij de Notenshop heb je een groter aanbod in alles, wat hier niet te vinden is...

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen