Goed product en snel geleverd

Het kon niet beter

Correct levering, goeie prijs/kwaliteit

Veel keuze, correcte afhandeling en de geleverde producten zijn echt van een hele goeie kwaliteit.

uitstekend product

reeds jaren tevreden klant.

Geweldige producten

Natuurlijk en lekker

Goed verpakt, snel geleverd

Snelle en efficiënte regeling

Correct en snelle afhandeling en levering, niet te duur en vooral lekker

SuperKwaliteit

Walnoten en Pecannoten besteld, al 2x, mooi op tijd geleverd, vers, smaken heerlijk, ruiken goed. Helemaal Top!

Snel en van goede kwaliteit!

Duidelijk omschreven. Uitstekende kwaliteit! Goed verpakt.

Één van de producten die ik had besteld had een gaatje in de zak waardoor er wat zaden in de doos terechtgekomen waren, maar ik veronderstel dat ze voor de rest nog oké zijn om te gebruilen.

Perfecte service

Er was een beschadiging door de pakketdienst. Perfect en snel opgelost, top.

Sweet as their fruit

Correcte snelle levering

Breed assortiment van kwalitatieve producten

Veel keuze, goeie prijzen. En vooral lekkere koopwaar. Vooral de gedroogde vruchten (rozijnen, dadels, cranberries,...) zijn superlekker.

Excellent!!

Easy to order, fast, great quality and fantastic price!! What else?

Alles ging zoals altijd goed.

Mijn ervaringen zijn altijd goed wanneer ik iets bij de notenshop koop. De website is een open boek. De bestelling ging helemaal goed, werd op tijd geleverd. De producten zijn heerlijk en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Top produkten

Altijd stipte leveringen en héél goede produkten

Produkt niet vers

Levering was ok.maar de dadels niet goed hebben allemaal een droog omhulsel alsof ze over jun datum zijn jammer

Mooi en ruim assortiment

Mooi en ruim assortiment!

Perfect zoals altijd

Gewoon perfect

Ik heb nu al vele malen besteld, en het is altijd goed verpakt en juist. Ook lekker vers. Naar mijn mening een echte aanrader.

Laatste keren niet zo goed

De vijgen hard en klein

Trooper faalt

Het ligt misschien niet aan de Notenshop zelf maar mijn aankopen via Trooper worden niet vlot geregistreerd. Voorts qua kwaliteit van de produkten en levering heel content!

Gegarandeerde service & kwaliteit

Makkelijke en overzichtelijke website om te bestellen, goede communicatie + correcte aftersales en snelle verzending. Fijne promoties. Gevarieerd en prijs / kwaliteit top aanbod, elke keer weer, kom hier telkens weer met plezier terug.

Lekker aankoop

Zeer vlotte bestelling en alsook levering. Alles proberen verpakt.

Mijn favoriete winkel.

Steeds correcte leveringen. Uitstekende kwaliteit voor noten, zaden, meel enz... en zij rekenen vooral goede prijzen. Een tevreden klant.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen