allemaal heel lekker

ik zal zeker nog bestellen, maar alles is nog niet op

Groot gamma producten met uitleg

Een paar keer per jaar maak ik een redelijke bestelling. Het opzoeken gaat vlot, er is veel keuze van pitten en zaden en er is uitleg. De bestelprocedure verloopt vlot en de prijszetting is beter dan bij concurrenten. De levering zit steeds in een stevige doos.

Perfecte service zonder meer

Lees hierboven. gemakkelijk te bestellen en stipte levering

heerlijke noten en proeven vers

Jammer van de verpakking. laatst 2 potjes in doos waar wel 10 potjes in konden.

Correcte levering, goeie kwaliteit, betaalbaar

Beste prijs/kwaliteit

Alle producten zijn van de beste kwaliteit, aan eerlijke prijzen. Vooral de verse pindakaas, notenmix en dadels zijn mijn favorieten.

Alle producten zijn supergoed en nog aan redelijke prijs

Kwalitatieve producten, vlotte levering

Ruim gamma, kwlitatieve producten en snelle, vlotte levering

Mijn favoriete winkel

Jammer dat zij niet alle producten op stock hebben.

Bestelling goed en snel ontvangen.

Alles OK wat inhoud betreft; jammer genoeg was het etiket op het amandelmeel onleesbaar en heb ik dus nu geen houdbaarheidsdatum voor dit product.

Heel goed en snel

Heel goed, propre en snel service

Top prijs/kwaliteit voor een zeer uitgebreid gamma

Top prijs/kwaliteit voor een zeer uitgebreid gamma

Uitstekend!

Alles zeer vlot en netjes afgeleverd!

Dé site voor het aankopen van mijn noten en zaden.

Heel overzichtelijke site, veel keuze... zowel bio als niet bio. Super prijssetting en perfecte levering.

In orde

Alles goed, snelle levering

Topkwaliteit

Ik vind hier producten die moeilijk te vinden zijn in gewone winkels en de kwaliteit is erg goed, dank u wel

Snelle levering.

Goede kwaliteit. Goede prijs.

Geen probleem

Besteld, bevestigd en geleverd zoals beloofd.

Lekker, goedkoop en gemakkelijk.

Alle producten tot nu toe besteld zijn steeds lekker, vers en goed verpakt. Qua prijs heb ik nog niet beter gevonden. Mijn ontbijt komt van De Notenshop. Zo simpel is dat.

positieve ervaring

Pheel tevreden met denotenshop, snelle levering en goede kwaliteit producten :) ik koop hier zeker nog in de toekomst

00% tevreden

Alle bestellingen worden snel geleverd en de kwaliteit is perfect.

Snelle levering van top noten!

Heerlijke producten

Ik kocht verschillende notenmengelingen. We vinden ze allemaal heerlijk. Dankjewel ook voor de fijne communicatie en perfecte levering.

Een goede producten en vlotte levering!!

Ik zal jullie firma aan raden aan familie en vrienden.

Ik kom zeker terug!

Zeer ruime keuze, heel goeie kwaliteit, en zeer straffe prijzen! Enige minpuntje is misschien de levertijd van meerdere dagen (ik ben anno 2025 helaas gewend om alles binnen 24u te ontvangen).

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen