Stelt niet teleur.

Gemakkelijke website laat vlugge opzoekingen en bestelling toe. De noten en granen zijn van een zeer goede kwaliteit. De levering.kan opgevolgd worden en verloopt zoals aangekondigd. Alles komt in perfecte staat aan in een zeer stevige doos. Ik blijf klant.

Lekkere gezonde bestelling

Onze bestelling bevatte lekker gevriesdroogd fruit en lekker chocolade. We bestellen zeker nog eens..

Hier bestel ik de volgende keer weer!!

De bestelde producten zaten in een mooie doos, in fijne hersluitbare zakken. Het zag er goed verzorgd uit, Top!! De gedroogde mango is heerlijk, de appel is een beetje sponzig, maar nog steeds erg lekker. Verder had ik allerlei zaden en noten en de kwaliteit is harstikke goed en veel goedkoper dan in de supermarkt.

Aangenaam verrast

Mijn eerste bestelling heeft mij aangenaam verrast. Zeer vlotte levering van kwaliteitsvolle producten, enorme keuze van producten in talloze variaties en dit voor een scherpe prijs. Echt een aanrader

Fantastisch aanbod en alles altijd in orde

Perfect! Niks op aan te merken!

De beste prijzen van het internet , ik heb gemerkt dat ze wel maar een keer per week leveren, dus als je woensdag bestel dan kan het zijn dat je pas volgende week woensdag je nootjes ontvangt.

Kwaliteit voor de juiste prijs.

De Notenshop heeft een mooi aanbod. Bestellen is makkelijk. Een aantal producten zijn moeilijk te vinden in een gewone winkel.

Goede kwaliteit aan een eerlijke prijs

Goede kwaliteit noten, steeds correct geleverd

Altijd snelle levering, goede producten aan eerlijke prijzen

Altijd snelle levering, goede producten aan eerlijke prijzen

TOP

TOP

Uitgebreide keuze en aangename prijzen

Heb al meermaals besteld bij de notenshop.. en zoals velen vergeleken met andere sites en plaatselijke natuurwinkels alsook Marokkaanse winkels.. De notenshop biedt kwaliteit.. netheid en verzorgde verpakkingen! Heb nog geen contact gehad met klantendienst doch veronderstel dat deze in verhouding gaat zijn! Zéér tevreden en wederkerende klant!

Duidelijk, vlot en kwaliteit

Duidelijke website Vlotte bestelling Kwalitatieve producten

Geweldige bedrijf

Heel correct en zeer betaalbaar en betrouwbaar

Zoals steeds snel en lekker!

De producten worden steeds snel geleverd (max een tweetal dagen later heb je ze in huis. Kwaliteit is top: goed verpakt en heel lekker!

Lekker heel lekker

Snelle levering en heel lekker

Fantatisch

Bestelling op tijd geleverd, en topproducten. Was de 1e maal dat ik bestelde maar vanaf nu vaste klant.

Super vlot en top kwaliteit!

Altijd een heel vlotte verwerking van je bestelling. De verpakking is altijd zeer verzorgd. Alle producten steeds van TOP kwaliteit!

Altijd correcte levering en vlot

Vlotte afhandeling

Veel gevarieerde keuze

Veel verschillende keuzes, lekker, snel geleverd, uitstekend

groot assortiment

goede site, groot noten assortiment! en bovendien Lekker :-)

Alles is goed.

De noten zou ik graag verser krijgen want een paar keer heb ik de noten die waren niet echt lekker gekregen. Ik hoop dat kwaliteit van noten zullen verbeteren.

Bestel altijd mijn noten bij jullie !

Al ongeveer een jaar bestel ik mijn noten bij de notenshop. Ik ben super tevreden. Ik krijg ook zltijd topkwaliteit ! Noten , dadels , snoep, alles is daar altijd supervers! Ik moet ook nooit lang wachten op mijn bestelling ook een pluspunt vind ik. Ik blijf ze daar bestellen! Van een supercontente klant !

schitterend

mijn kids hebben me aangeraden om gezonder te gaan eten. daar horen noten en zaden bij! over de notenshop kan ik niks negatiefs verzinnen. dus gewoon schitterend!

Bon produit, livraison rapide

Belle expérience

Gaat vlot

Eenmaal alles op voorraad is gaat het bestellen en levering vlot zoals aangegeven binnen de termijnen op de site.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen