Betrouwbaar, eerlijk en steeds bereikbaar

Ik ben al jarenlang klant en heb tot op heden alleen heel positieve ervaringen met het bedrijf. Zeker een aanrader.

Geen problemen

Geen probleem ondervonden

Goede producten

Ik vind het fijn dat je navullingen kunt bestellen.

super

heel lekkere noten,

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer lekkere muesli ( superfood) met meer dan genoeg noten en gedroogd fruit. De amandelen zijn misschien niet van topkwaliteit, maar de prijs is zeer redelijk. ( soms gebroken, onregelmatige vorm, maar smaak is in orde)

Al jaren onze leverancier voor noten en granola

Altijd zeer goede kwaliteit aan een eerlijke prijs.

steeds lekker

Ik weet het, eentonig in mijn bestelling maar als de voorraad op is dient hij toch aangevuld te worden? Bij deze: mijn dagelijkse portie noten in mijn yoghurt als ontbijt en de zelfgemaakte granola met chocolade er bij... ik zou het nooit meer willen missen.

Bestel hier al jaren

Perfect. Echter zijn de verpakkingen helaas wat kleiner geworden.

Wauw

Ik heb deze bestelling geplaatst omdat ik met de feestdagen dit als geschenk wil geven aan de genodigde .Ik zal trouwens nog een bijbestelling moeten doorgeven deze was om een beetje te zien hoe het er uitzag om te kunnen geven .

Uitstekend!

Uitstekende producten!

Vlotte levering

Vlotte levering, veel keuze

snelle levering voor een goede kwaliteit

de edamame- en wasabinootjes waren perfect

zeer positieve ervaring zowel als keuzemogelijkheden en afhandeling van het product.

Mooie website enorm veel keuze van producten. De informatie en voedingswaarde van de producten zijn voor mij echt een meerwaarde. Prijzen zijn vergelijkbaar met die van de supermarkt maar qua diversiteit niet. Bestellen en betaling ging zeer vlot, leveringstijd zoals was aangegeven en bestelling was verzorgd en proper verpakt. Zeker een aanrader.

Voldoende

De noten zijn beperkt houdbaar en mijn beloningspunten krijg ik nooit verwerkt waardoor ze altijd vervallen. Verder wel tevreden over de producten.

Heel lekkere noten

Heel vlotte levering. Spijtig dat je nier kan kiezen om je levering bv in een post.nl punt te laten toekomen.

Top producten

Goede kwaliteit van de noten. Heb jullie gegevens al doorgegeven aan vrienden. Dezen zijn al gaan rondneuzen op jullie site. De apart verpakte zakjes met notenmengeling zijn ideaal als je op verplaatsing moet. Trouwens ze zijn ook lekker als je thuisblijft ;)

Alles piekfijn en snel

Alles piekfijn in orde en snel

Zeer lekker chocolade

De chocolade is super lekker

Ik kan gezonde producten bestellen voor aantrekkelijke prijzen.

super

super ervaring bij een bestelling bij de notenshop

voor ieder wat lekkers

Perfecte site voor ieder wat lekkers of het nu gezond of iets ongezonder mag zijn. Of je nu liever hele noten eet of stukjes wilt voor in de yogurt...

Makkelijk en snel

Ruime keuze Kwaliteit is lekker Snel geleverd

Super !

Great products, they've never disappointed me so far. Thank you.

Ik ben zeer te vreden over de kwaliteit en prijs. Een echte aanrader.

Een correcte, vlotte levering van goederen in goeie kwaliteit

Alles wat ik bestelde is lekker en kwaliteitsvol

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen