Zeer tevreden.

Prima producten en correcte levering. Geen klachten.

Één voor één lekkere produkten

Wat ik ook proef, alles smaakt heerlijk. Zelfs de gezonde snacks zijn zo lekker. Alles proper verpakt en snelle levering.

wisselende kwaliteit

wij bestellen wel vaker noten, Noramaal zijn we tevreden van de kwaliteit maar de laatste bestelling waren de pecannoten niet knapperig. Deze leken niet erg vers.

zeer tevreden

mijn 1ste bestelling gedaan bij de shop een variatie van pitten en gedroogde vruchten. verzorgde levering en groot aanbod.

Good products and reasonable prices.

Good quality bio products, affordable pricing and good to be able to buy in bulk!

wij zijn heel tevreden over onze aankoop

Er is keuze genoeg voor een aankoop

Topproducten en superservice

We bestellen nu al geruime tijd bij De Notenshop en onze voorraadkast (en wijzelf) worden daar heel blij van. Alle producten zijn van topkwaliteit en komen zorgvuldig verpakt én snel aan. Hou zeker de promo's in het oog, die zijn heel interessant!

Een onwaarschijnlijk goede prijs- kwaliteit!

Lekkere en gezonde producten met een ruim aanbod en een snelle en veilige levering.

Prima artikelen

Zeker goed produkten.PrachtIg assortment.

heel fijn

leuk om zoveel gezonde keuzes te hebben , prima producten lekkere gezonde producten en eerlijke prijzen. Ik winkel hier heel graag.

Correct!

Ik heb al eerder besteld en ben wel tevreden over zowel de producten als de service en zal zeker nog bestellen hier! Enige wat ik mis is een bevestigingsmail van de bestelling die ik plaats, ik had deze helaas niet gekregen maar ik kon wel via mijn account de status volgen wat toch wat zekerheid bood. Ik raad de website zeker aan!

Kwalitatieve producten, vlug geleverd

Zeer tevreden over de bestelling, jammer genoeg was 1 zak met notenmix gescheurd, maar dit kan gebeuren.

Excellent!

I thank De Notenshop for having such a good range of products from all over the world and their prompt service. I also wish to thank all the people involved in the cultivation, processing, boxing/bottling and transporting these products down to the local postal service. Thank you very much!

Ik was altijd tevreden over werk van De Notenshop.

Topproduct

Prima service en tijdige levering van een topproduct!

Levering laat op zich wachten.

Ik bestelde op 8 oktober maar ontving tot op vandaag 27 oktober het grootste deel van mijn bestelling niet. De kwaliteit van de producten is prima, maar logistiek lijkt er iets fout te lopen.

Bij de notenshop hebben ze heerlijke noten voor een goede prijs. Zelf erg fan van de spicy mix als tussendoortje, maar ook gewone noten voor bij mijn ontbijt en om zelf ontbijt repen te maken. De verzending gaat ook steeds super vlot. Verder kan je ook sparen voor gratis producten.

Altijd lekker.

Iedere keer aangenaam verrast door de lekker smaak van de noten.

Snelle levering, prijs kwaliteit correct.

Altijd goede kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de producten die ik bij de Notenshop koop. Ook de service is goed. Ik ontvang mijn bestelling vlot en netjes verpakt. Dank je wel.

Alles vlot, goede kwaliteit

Snelle levering, de chocolade bolletjes zijn lekker en ook goed voor decoratie van koekjes en taarten

Lekkere producten aan interessante prijzen

We kopen al meerdere jaren verschillende producten bij de Notenshop en genieten daar iedere dayvzn

Lekkere en eerlijke produkten

kontent