Lekkere noten en zaden vlug geleverd

We hebben reeds meerdere keren noten, zaden en gedroogd fruit besteld. Steeds vlug en correct geleverd. Reuze keuze, onberispelijke kwaliteit, natuurlijke smaak en een zachte prijs- absolute aanrader!

Duidelijke webshop, goed verpakt en snelle verzending

Goede kwaliteitsproducten

Topproducten. Enige nadeel is dat er soms dingen tijdelijk niet in voorraad zijn. Voor kleine afnemer vervelend. Ofwel wachten om volledige bestelling te doen. Ofwel toch maar bestellen en dan te weinig factuur om opnieuw te bestellen met extra leveringskosten tot gevolg. Vandaar net geen 5 sterren.

Alles top!

Producten, verpakking en levering zijn Top! Bedankt.

Lekkere producten aan een correcte prijs

De bestelligen lopen steeds vlot en worden snel afgeleverd. De doosjes en zakken zijn degelijk voor een goede bewaring. Ik ben fan!

Snelle en juiste levering.

Ruim assortiment én lekker

Snelle levering en overzichtelijke website !!!

Goede producten aan een scherpe prijs

Betrouwbaar

Ik bestel al sinds meerdere jaren regelmatig bij de Notenshop en ben nooit teleurgesteld. Goede kwaliteit, goede prijs- kwaliteitverhouding, keurige levering, nooit problemen gehad.

perfect

perfect geholpen

Tevreden klant

Supervers en kwaliteitsvol!Degelijke verpakking.

Goede kwaliteit van de producten.

Goede kwaliteit van de producten, en fijn optijd met de bestellingen.

Verrassend goede online-shop

De producten zijn vers, de zending heel persoonlijk en correct.

ongelooflijk ruim assortiment

allerlei soorten in voorraad, dus voor ieder wat wils, levering (in België) vrij snel en goed verpakt.

Blijvend goed

Telkens opnieuw moet ik schrijven hoe lekker de producten zijn van de notenshop . Dus tot de volgende bestelling.

Ongelofelijk lekker

Heb. De verschillende choc bars besteld en. ze saken echt heerlijk .Als je van chocolade houd zeker eens proberen .Een echte smaak verwennerij

Vlot en lekker

Goede producten! Vlotte levering.

Lekkere notenmix

De grof gemalen notenmix gaat elke ochtend in mijn ontbijt kommetje samen met zemelen, Griekse yoghurt en honing.

Good enough

The raw cashews I ordered were not of the quality I am used to. There were discolourations and they had very little flavour. That said, they still have their place. I will use these for cooking rather than snacking. The most important plus point is that they have not been contaminated with soy spores (usually a problem at packaging plants). Secondarily, the price was decent. Thank you, De Notenshop.

kan niet beter

schoon ingepakt goede kwaliteit en snelle verzending

kwaliteit zeer goed

ben al jaren klant aanrader

Altijd perfecte producten en een snelle levering

...en dan kom je terug. Goeie prijzen ook

Rap, voordelig en, vooral, vers product

Bestelling en levering ok

Kwaliteit was uitstekend behalve voor de pékan noten deze waren ten opzichten van mijn vorige bestelling wat minder vers. Minder vers daarmee bedoel ik meer uitgedroogd .

Zalig en gemakkelijk

Je besteld en een paar dagen later is het er. Goedkoper als in de winkel

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen