Zalig en gemakkelijk

Je besteld en een paar dagen later is het er. Goedkoper als in de winkel

Goede service, zeer goede kwaliteit,,goede prijs handige veroakking ben een tevreden klant

Cake mix, muffin mix zeer handig makkelijk in gebruik heel lekker.

Ik wil minder emails

Jullie smeken om feedback komt over als wanhoop

Fijne webshop

Goede kwaliteit en netjes geleverd

Uitstekende producten

Zeer goede noten, goed verpakt, mooie prijs, goede levering.

Topkwaliteit aan topprijzen.

Beter vindt je niet.

Super aanbod

Heerlijke dadels!

Geen respons op mijn bericht.

Ik was niet tevreden van de levering. Ik heb dit laten weten in een bericht met foto´s. Tot op heden geen antwoord.

Altijd kwaliteitsvolle producten

Elke bestelling die ik hier deed werd correct geleverd, met de nodige zorg ingepakt en ze waren allemaal van top kwaliteit. Ik koop er voornamelijk eiwitpoeder, notenmixen, granola, eiwitrijk brood (super lekker) en zoetstoffen. Ik raad iedereen aan het ook eens te proberen.

Heerlijke hebbedingetjes

Het is voor mij zo moeilijk om een keuze te maken uit al die heerlijke en verse “hebbedingetjes”. Top service en snelle levering. 5 sterren *****

Top producten

Altijd correct, goede service, verpakking is top . En de producten zijn lekker en goede hoeveelheid.Prijs kwaliteit

Goede opvolging.

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij het oplossen van een probleem.

Nota 10

Ik heb verschillende producten van verschillende bedrijven geprobeerd, maar nergens waren ze van zo'n hoge kwaliteit en de service en verpakking van de producten zijn uitzonderlijk, jullie zijn een 10

Alles is priema verlopen

Top produkten

Nog geen 1 ster waardig….

Mijn bestelling werd geleverd door PostNL niet aan huis maar in een afhaalpunt twee gemeenten verder dan waar ik woon. Service noemen ze dit…. Bij het melden bij De Notenshop moest ik het dan maar ‘begrijpen’….. Zelfs na het vragen zelfs geen tegemoetkoming voor dit ongemak. Ik zal dus mijn noten in de toekomst ergens anders bestellen waar de service beter is.

perfect !

Proper verpakt, correcte prijs en redelijk snelle levering.

Goede ervaringen

Ik bestel regelmatig mijn noten & zaden bij de notenshop. En dat doe ik omdat ik goede ervaringen heb over de kwaliteit. De enige negative opmerking die ik kan verzinnen is dat de levering niet altijd even snel is

Product is zoals beloofd

Vertrouwenkwaliteit van olie

Degelijke shop!

Ik had 2 emmers rietsuiker besteld voor wijnbereiding. Bij aankomst was één emmer (in transport?) kapot gegaan. 30% suiker naast de emmer en/of gedeeltelijk uit de doos gesijpeld. Was de suiker in de emmer nog bruikbaar voor wijnbereiding? Ik durfde het niet wagen om deze nog te gebruiken. Notenshop bezorgde mij zonder probleem een nieuwe emmer! Dikke duim!

Zeer goede kwaliteit van noten en een uitstekende prijs en service.

Heel lekkere producten

De eerste keer dat ik producten bestelde maar zeker niet de laatste keer

Vlotte afhandeling

De producten waren goed verpakt in degelijk materiaal. Met goede etikering

Prijs, kwaliteit, super!

Altijd tevreden over de geleverde producten, dank u wel!

Altijd is alles in orde

Dit is mijn adresje voor mijn eigen gemaakte granola ! Super !

Helemaal ok en vers behalve de hazelnoten

İk bestel al heel lang van de notrnshop en normaal zijn ze altijd vers en heel lekker. De laatste keer waren de hazelnoten helaas niet zo vers:( Er waren veel slechte bij. Maar de pindarotsjes waren echt de beste, en ook de amandelen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen