Voor herhaling vatbaar

Goed verpakt, snelle service. En top producten.

altijd snel en goed

Ik vind interessante producten op de site, de bestelling gaat zeer vlot en de levering ook. Goede prijzen en kwalitatieve producten dus zeer tevreden klant!

Alles is uitstekend !

Alles is uitstekend, dienst, produkten, internetshop,... Ik vind hier produkten in vrac dat ik in winkel niet vind. Proficiaat. Dank u.

Goede website

Altijd correct geleverd en snel

Heel goede prijs kwaliteit producten

Goede prijs Goede kwaliteit Snelle levering

Lekker, goede prijs, en snelle verzending

Alles netjes verpakt en snelle levering. Prijs kwaliteit is zeker in orde. Ruim assortiment

Snelle en perfecte verzending.

Veel variatie, goede kwaliteit,snelle service.

Altijd goede kwaliteit en veel variatie.

Duidelijke bestelsite en snelle levering.

De producten zijn makkelijk te vinden en netjes omschreven. Zonder twijfel of ik wel het juiste product heb gekozen kon ik vlot de bestelling plaatsen, waarna deze snel geleverd werd. De kwaliteit van de producten is dan ook nog eens top, een echte aanrader!

fraises lypophyliser

tres bon produits, j aime beaucoup les fruit lypophyliser et ma fille aime beaucoup aussi comme collations saine, dommage qu il ny ai jamais de reductions j en commanderais plus souvent

Snelle levering en goede kwaliteit

Aanrader

Prima service en kwaliteit /prijs

Goede prijs/kwaliteit - late levering (14dgn)

Goede prijs/kwaliteit… correcte prijzen… netjes verpakt… alleen jammer dat ik zo lang op de levering heb moeten wachten (27/05 besteld, 10/06 geleverd)

Top producten

Top producten tegen een correcte prijs en snel geleverd.

Correcte handelaar

Mijn eerste ervaring bij de notenshop was wat teleurstellend door een beschadigde levering. Maar dit werd na contact correct afgehandeld. Het bestelde product zonder beschadiging was zeer smaakvol en ga ik zeker nog bestellen.

Zeer lekker

Leuke bedanktdozen voor de juffen, ze waren erg blij!

zie de score

als boven

producten zijn uitstekend

Alleen spijtig dat de vervoermaatschappij DPD in gebreke is bij de levering!

zie commentaar

Ik kreeg een pakket met ernstige breuk en schade. Ik eiste vervolgens een vervangpakket en kreeg dat prompt en intact! Om die eerlijkheid te waarderen heb ik voorgesteld, ondanks de hinder en opkuis van het breukpakket, toch een deel van de goede overblijfselen van de breuk te betalen. Cloosen G.

Heerlijk vers!

Zowel de noten als de bakbenodigheden zijn uiterst vers. Verpakt in handige hersluitbare zakken en heel veilig verpakt zodat alles intact aankomt! Betaalbaar en zoveel lekkerder!

uitgebreide keuze

Op de website van de Notenshop vind ik altijd wat ik zoek , een ruime keuze en variatie aan producten. Ook in verschillende hoeveelheden aan te kopen en vaak scherpe prijzen.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en goede service!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snel geleverd!

alles perfect in orde

x

super

kwaliteitsproducten super verpakt en snel verstuurd

Perfecte prijs/kwaliteit/levering

Ik ben heel tevreden en koop alle noten/zaden/siropen/borrelsnacks enkel bij notenshop

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen