Al jaren een zeer tevreden klant

Ben al verschillende jaren klant en heb nog nooit een verkeerd of slecht product ontvangen. Steeds perfekt ingepakt en ruim tijdig gekeverd!

Heerlijke producten voor een eerlijke prijs

Ruime keuze aan scherpe prijzen

Lekkere producten

Verse producten,goed verpakt. Misschien kleinere portie 's maken. Wanneer je veel verschillende zaken koopt en alles wilt proeven,moet je alle verpakkingen openen. Bij kleinere porties blijven ze langer vers. Enige negatieve opmerking:de verzendingskosten.(of je moet voor 40 euro kopen)

Top kwaliteit en per kg vaak de goedkoopste. Ruime keuze!

Top kwaliteit en per kg vaak de goedkoopste. Ruime keuze!

Goede producten en service

Lekkere producten en snelle service

alles perfect in orde

gemakkelijk bestellen en afhandelen, zeer goede producten

Lekker notjes en droogfruit. Alles vlot bested. Snelle levering

Tevreden

Heel tevreden met mijn aankoop , goed verpakt en snel geleverd

Alles ok

Goede levering, kwalitatief goed product

Heel veel keuze

Er is ook altijd iets nieuws bij

Top producten ! Kwaliteit! En snelle service!

Producten zijn superlekker! Ik blijf hier bestellen

Prijs - kwaliteit is prima.

Uitstekende produkten. Snelle levering.

Fantastisch!!!

Een lekkere en gezonde mengeling van noten!

Hele lekkere noten, goeie prijzen en snelle verzending. Meer heeft een mens niet nodig!

Zeer tevreden over de producten en de service

Steeds correcte service en goede kwaliteit

Ik krijg steeds producten van goede kwaliteit in degelijke verpakking. De reclame maakt de noten ook zeer betaalbaar.

steeds en al geruime tijd tevreden klant

Al meerdere jaren tevreden klant : goede producten aan een mooie prijs, verzorgd verpakt en geleverd, goede klantenservice, alles verloopt vlot. Betrouwbaar.

Ik vindt de notenshop heel goed. En de bestelling was zeer ap ter plaatse.

Ongelofelijke lekkere produkten .

Al de producten die ik al gekocht heb bij Notenshop waren zeer lekker en vers . Mijn vrouw maakt steeds uitstekende granola met jullie producten . Als je daarbij nog de snacks rekent die we bij een glaasje wijn eten , is onze start van het weekend steeds goed ingezet .

Altijd perfect in orde

De levering is echt ongelofelijk slecht. De opvolging evenzeer…

Ik heb mijn bestelling helaas twee keer moeten plaatsen. De eerste keer gaf PostNL aan dat ons (goed gekend) adres niet gevonden kon worden, wat me verplichtte de bestelling opnieuw te plaatsen. Bij de tweede poging werd de levering echter gepland op mijn sluitingsdagen, ondanks dat die informatie bekend is of makkelijk te achterhalen was. Hierdoor loop ik opnieuw vertraging op in het ontvangen van mijn bestelling. Ik vind dit erg jammer en hoop dat jullie kunnen meedenken over een oplossing. Een vlotte en correcte levering is voor mij als klant natuurlijk van groot belang.

alles zeer goed

alles zeer goed ontvangen goede noten ben zeer tevreden n koop hier zekers weer

Men doet alles zoals men zegt en de producten zijn grandioos

De producten zijn heel goed en niet duur. Ook een uitgebreide keuze heb je bij de Notenshop.

Duurtijd soms beetje lang

Kwalitatieve producten maar duurtijd levering is soms een beetje te lang.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen