Alles gaat zoals altijd goed.

Lekkere producten, snelle levering.

Steeds Superdeals

Super deals zeker voor herhaling vatbaar !! :-)

alles perfect zoals gewenst

alles perfect zoals gewenst

Met de notenshop heb je kwaliteit aan de beste prijs

Ik verbaas me steeds weer over de vele bio produkten en het grote assortiment aan varieteit. De prijzen zijn niet te verslaan en daar geniet ik van. Gelukkig is er ook een goede service.

Top website

Is een super gemakkelijke website met een grote keuze aan top producten

De prijs is volgens mijn weten zonder concurrentie, vlugge levering en degelijk verpakt. Niet onbelangrijk: goede dienstverlening na verkoop.

Tevreden over de producten. Vlotte levering.

Jammer dat de gespaarde punten niet gelden voor de producten die je koopt.

Super producten inclusief super service

Elke keer ik bestel ontvang ik lekkere verse producten. Men voegt er zelfs gratis recepten toe aan het pakje, als ook een bedankt nota. Heel attent.

Snel en verzorgd

Verzorgde bestelling , vlugge reactie , zeer correcte uitvoering .zeer tevreden .

goede kwaliteit

producten zijn prijs/kwaliteit prima. Mooi aanbod.

Lekkere noten vlotte levering nette verpakking

Wij bestellen nu al een hele tijd noten van de Notenshop en zijn zeer tevreden, de leveringen zijn steeds correct en vlot. De verpakking is steeds netjes en de nootjes heel lekker. Als zaakvoerder vind ik het belangrijk om mijn werknemers een gezond en toch lekker alternatief aan te bieden.

Groot assortiment, topproducten Super verpakt in hersluitbare stevige plastiekzak! Eerlijke prijzen Snelle levering

Heel positief

Snel geleverd, goede prijzen, voldoende lange houdbaarheidsdatum van de producten. Ik ga zeker nog eens bestellen.

tevreden klant

Mooi aanbod, vlot geleverd!

Afgezien van de occasionele frustratie : - ) wanneer de lievelingsnootjes niet op voorraad blijken te zijn heb ik alleen maar goeie ervaringen.

Prima kwaliteit en service

Heb reeds meerdere bestellingen geplaatst en nog nooit spijt ervan gehad.

Top! Alles is superlekker vooral de chocolade druppels waar we koekjes mee bakken mmm. Wij bestellen snel terug weer!

top

na al jaren klant te zijn kan ik gerust zeggen dat dit een zeer goede webshop is met kwaliteitsproducten en altijd een goede prijs en service

Vlot,lekker, kwaliteit

Overzichtelijke site Veel keuze Producten zijn goed

Excellent services

Very professional, I encountered 2 times issues with the delivery companies. And Notenshop took corrective actions immediately and did send again my order. Very satisfied from this type of behavior.

beste kwaliteit EN vlot geleverd!

Heerlijke producten die vlot aan huis geleverd worden, helemaal fan!

Netjes verpakt en bij eerste bestelling een extra proefertje erbij.. Heel leuk. Noten allemaal heel lekker.

Correct geleverd

Correct geleverd

Breed aanbod van hoge kwaliteit voor goede prijs

Erg tevreden met de producten die ik al meermaals bestelde. Het aanbod is breed en men kan vertrouwen dat een kwalitatief product ontvangen zal worden, dit aan een redelijke prijs met snelle verzending.

Lekkere producten voor een deftige prijs

Heel tevreden over de levering alsook over de producten

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen