Supersnelle levering en kwaliteitsvolle producten

Mijn bestelling werd snel geleverd. De noten en de gedroogde abrikozen zijn topkwaliteit. Alleen spijtig dat jullie nog steeds Israëlische produkten in jullie aanbod hebben. Heel spijtig!

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Vaste klant. De geroosterde nootjes (ongezouten) zijn mijn favoriet.

Goede producten

Alles mooi verpakt en goede verzending

super zoals steeds

reeds verschillende keren besteld bij de notenshop. Altijd goede ervaringen gehad. Snelle levering, super goede producten.

Zeer lekkere producten

De nootjes zijn van zeer goede kwaliteit en lekker van smaak . De kokosolie is zeer goed

Altijd snel geleverd en goed verpakte producten ook altijd erg smakelijk

Heel lekkere producten

Jammer dat levering gespreid is over 2dagen, onnodig vervoer.

Prima service snelle levering kwaliteit goed ..dus prima zo

Uitstekende producten

Tevreden

Steeds goede levering en uitstekende kwaliteit.

Al vele malen een bestelling geplaatst en steeds heel tevreden van zowel de leverreiniging als de kwaliteit. Top houden zo.

Altijd heel lekkere verse noten aan een heel mooie prijs!

Goede producten

Goede producten, goede levering

snelle levering, groot productaanbod en een scherpe prijs

Notenshop heeft een zeer uitgebreid assortiment, de levering was correct en snel, alles netjes verpakt.

Prijs-kwaliteit

Fijn aanbod noten en zaden en notenpasta. Prijs-kwaliteit.

Gewoon top !!!

Duidelijk overzicht van de diverse producten. Kwaliteit en prijs perfect in overeenstemming. Vlotte service !!!! Kortom TOP !!!! Een aanrader !!!

Stipte en correcte levering

Goede kwaliteit

Alles mooi ingepakt en snelle verzending!

Alle spullen zitten in mooie zakken of doosjes om goed te kunnen bewaren. De verzending zat in een goede doos. Alles is super lekker! Ik ga hier nog heel vaak bestellen!!

Lekker

Echt verse noten

Heel tevreden

Ik heb reeds verschillende dingen gekocht en ben tot hiertoe nog steeds heel tevreden over alles. Ik kan geen slechte punten opnoemen.

Ben zeer tevreden van de producten, prijs kwaliteit zeer goed

Bak zelf mijn brood, met toevoeging van pompoenpitten, zonnebloempitten, gebroken okkernoot, en vooral Keltischzout, dat weinig natrium bevat, en alzo de bloeddruk niet verhoogd

Geleverd maar niet ontvangen

De koerier belt aan ik doe de deur open neem de lift ga naar onder en pakje is door iemand anders mee genomen. Ik wil zeggen de pakjes worden onbeheerd achter gelaten en iedereen kan ze meenemen. De koeriers vegen er hun voeten aan.

choclate bars & dry fruit

amazing taste pure choclate