Het was een erg leuke en gevarieerde namiddag, waar we veel plezier hebben gemaakt! Het enthousiasme van Lotte, de spelbegeleidster, stak ook onmiddellijk iedereen aan om er vol voor te gaan. Ook onze buitenlandse collega's waren helemaal mee in de spellen, dus super-geslaagd!!
Grote dank aan de gehele organisatie en in het bijzonder aan onze spelbegeleidster Marijke! Ze verdient een standbeeld!
Heel vriendelijk onthaal, leuke, afwisselende activiteiten. Lekkere hamburgers. Dit alles in een ongedwongen sfeer.
Toffe sfeer, mooie locatie, weloverwogen opdrachten! Alles stak goed ineen en was mooi uitgewerkt. De foto's waren een leuke bonus. Een pluim voor het farmgamesteam.
We hebben ons heel hard geamuseerd en goed gelachen. Het waren leuke activiteiten.
Heel leuk en goed georganiseerd, heel fijn om in groep te doen, je word automatisch meegezogen in het concept waardoor iedereen mee doet!
Supertof, fijne begeleiding!
Een leuke namiddag met men collega's, voor iedereen wat wils.. jong en oud ging ervoor
Vriendelijk onthaal, leuke setting , toffe spelletjes. We hebben ons goed geamuseerd en veel plezier gehad :-) Dankjewel!!!
het was gezellig
ik vond het leuk om te doen.
Leuke spelletjes om de team/groepsgeest aanbrengen scherpen! Leuke competitiegeest tussen de verschillende teams!
Leuk
Zeer bevorderend voor de teamgeest, alhoewel verschillende collega's vooraf hadden gezegd er geen zin in te hebben. Goed gedaan !
Fijne activiteiten
Ik was meteen gecharmeerd door het enthousiaste onthaal. De begeleiders gaan er echt voor. Prachtige sfeer en omgeving. pintjes, koetjesreep.... Hmmm geniet nog na. Als Mol nog fles heerlijke koemelk gewonnen.... super bedankt. Ik merkte ook aan ons team dat de samenhorigheid ter plekke al verbeterde. Ook de activiteit na jullie werd positief beïnvloed door eerst bij Farm Fun te komen.
Heel leuke teambuilding met gevarieerde proeven, voor elk wat wils!
Wat een heerlijke ervaring. Allemaal zo goed in elkaar gestoken . Top opdrachten . Top sfeer , en gezellig samen int kippekot . Top gedaan Caroline en collega . Zo opgegaan in het spel dat ik de naam van u collega niet eens meer weet Caroline . Wil het zeker ook eens in de zomer meemaken . Na 5 dagen nog steeds aan het nagenieten dat zegt genoeg .
Een super leuke teamdag. Goed concept, leuke activiteiten en veel gelachen ... heel veel gelachen. Heel goed georganiseerd. Echt een aanrader.
Leuke spelletjes
Goed onthaal, professionele begeleiding. Zeer goed in elkaar gestoken.
De originele en creatieve spelformule heeft ervoor gezorgd dat we ons fantastisch geammuseerd hebben en ook dat we meer team-gevoel hebben gecreëerd.
Het was een toffe activiteit om met ons team/mijn collega's te doen. Het competitieve kwam naar boven wat een leuke spanning naar voren bracht. Heel leuk concept van jullie!! Het eten achteraf was ook super gezellig alleen een beetje frisjes in het lokaal. Fijn dat ik dit alles heb mogen ervaren!!
Goed uitgelegd door beide dames Mooie locatie Tijd is omgevlogen En lekker eten
Ik wist niet goed wat te verwachten. Ik vond de activiteiten, de inkleding en de spelleiders zeer aangenaam en fijn! De sfeer zat er goed in en ook het eten na de activiteiten was goed geregeld en lekker.
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!