Geweldige ervaring

Veel Fun.. Goed georganiseerd... Prima begeleiding...

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Leuke, gezellige namiddag!

Zeker aan te raden met een groep vrienden!

Gezellig

Voor ieder wat wils

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen vriendelijk en geduldig
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Country muziek

Superleuke namiddag met de familie!

We hebben plezier gehad van begin tot einde. Alle activiteiten waren plezant en gevarieerd! Van jong tot oud, iedereen heeft een topdag gehad!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Mooie omgeving. Alles was netjes en verzorgd. Van de locatie tot de begeleiding en catering. Gewoon top!
  • Zijn er verbeterpunten? Neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? /

Fantastische beleving.

Een onvergetelijke ontspannende en gezellige dag mogen beleven bij Farmfune .Ondanks onze gevorderde leeftijd mee kunnen genieten van het plezier van de jongere. Alles is daar netjes en heel goed georganiseerd. De vriendelijke ontvangst is top.Dikke proficiat en dankjewel dat jullie nog voor zulke gelegenheden zorgen. Groetjes Toni en Josette.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriedelijk
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Topnamiddag van A tot Z in orde & superplezant!

Met een bende van 40 familieleden bij jullie geweest, vriendelijk ontvangst. Ploegenindeling was het begin van een fijne namiddag vol plezier. Jong en oud heeft zich kostelijk geamuseerd. Valsspelers genoeg in de familie maar het deerde niemand. Lekkere bbq om af te sluiten.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Voor de oudere kids, vanaf +-12j, laten meedoen aan volwassen programma. Hebben we ook gedaan en was leuker voor hen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Het was een onvergetelijke dag

Fantastische Teambuilding

Dikke duim ook aan de boerin, ze deed het fantastisch! We hebben zo genoten van alle opdrachten en komen heel graag nog eens terug als jullie ons eruit kiezen ...... ;-) Of bij een volgende gelegenheid

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Fantastisch geregeld telefonisch door het personeel!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? En we loeien maar door

Geweldig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ondanks het slechte weer. Wist de begeleidster ons tussen de buien door ook buitenspellen te laten doen. Wat voor nog meer ambiance zorgde. Geweldig!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Een ontzettend leuke teambuilding!!

Als personeelsuitstap naar FarmFun is een schot in de roos! Zoveel gelachen op deze prachtige locatie!!

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen An: top spelbegeleider!!
  • Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ik was de organisator, alles is top geregeld en heel duidelijk!
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heb een leuke ervaring gehad

Leerrijk en een toffe dag van gemaakt

Hele fijne ervaring

Bedankt om ons team te verwelkomen!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heel leuke activiteiten gedaan onder toffe begeleiding. Ze zijn ook voorzien op slecht weer en het terrein is mooi verzorgd. Zeker een aanrader voor wie eens goed wil lachen met vrienden, familie of collega's!

Topidee voor teambuilding

Heel vriendelijk en goed georganiseerd. Leuke spelletjes en heel gevarieerd. We hebben enorm gelachen . Supermooie locatie

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijk en geduldig

Geweldig!

Goede begeleiding en toch voldoende ruimte voor eigen inleving,babbel.. heel leuke omgeving en fijne en haalbare opdrachten! Geslaagde teambuilding!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Wat een leuke teambuilding! Kon niet beter. Goede organisatie, alles is zo mooi verzorgd daar, leuke spelletjes. Een aanrader voor iedereen! Bedankt!

MOE-MAZING!

Zeer leuke dag in een heel leuke setting!

Supertoffe familienamiddag

Het was een hele toffe namiddag met superleuke goedbedachte spelletjes. Zat echt goed in elkaar. Ook een heel mooie setting met de ontvangstruimte. Daarna de BBQ was zeer goed: lekker gegeten, was mooi gepresenteerd en meer dan genoeg. Ook zeer vriendelijke mensen en goede service. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer goeie begeleiding, mag misschien zelfs nog ietsje strenger
  • Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Bij de geblinddoekte route niemand laten de persoon begeleiden in het raster, enkel met de stem laten begeleiden.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Geen problemen gehad
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een heel leuke verrassende namiddag

Het was een namiddag vol verrassingen met veel uitdagingen en leuke activiteiten, je moest wel durven mee te doen aan alle activiteiten. Het was ook vaak teamwerk en er was ook een beker te winnen en sommige mensen waren heel creatief en het moest er eerlijk aan toe gaan, want het doel iedere groep was de beker binnenhalen. Voor mij was meedoen belangrijker dan winnen.

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Ze hield zich neutraal en nam regelmatig foto's
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Leuke ervaring, maar veel te overpriced

Ik heb een leuke namiddag gehad, maar ik vond het ronduit schandalig dat we met een hele groep 50€ pp betalen en dan ook nog bijkomstig niets van ons eigen eten en drinken mogen nuttigen. Dus na een warme spelletjesnamiddag wil je sowieso iets drinken. Ik vind dat er op zijn minst wel 1 drankje inbegrepen mag zijn bij een kostenplaatje van 50€ pp. We hebben allemaal nog iets gedronken en dan krijg je hier achteraf nog een factuur van.

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? Dat de spelbegeleider beter oplet met punten toekennen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? 1 drankje inbegrepen doen

Heel leuke ervaring!

Heel leuke spelen! Tof in mekaar gestoken! BBQ en kakelkot was heel lekker en gezellig vertroeven!

Uitstekend!

We hadden een zeer leuke namiddag bij jullie!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Het ging zeer vlot
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Dit is een activiteit die iedereen in elke groep tof vindt volgens mij

geweldig

super toffe namiddag gehad,

Geweldig namiddag

Als je daar bent vliegt de tijd vriendelijke mensen . En de bbq super lekker

• Hoe ontevreden of tevreden ben je over de spelbegeleider?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Spelbegeleider TOP
  • Zijn er verbeterpunten? Nee
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Ik denk van niet
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee

Jennenstraat 28

3950 Bocholt

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Bocholt

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!