Heel leuke intense ervaring
Ik heb enorm genoten van onze fijne teambuildingsdag! Het waren heel plezante, goedgevonden opdrachten en er is gelet op veel details wat de dag volledig compleet maakte. We hebben nadien gezellig kunnen zitten voor de bbq 's avonds, die heel goed smaakte! Een extra pluspunt was jullie vriendelijkheid en enthousiasme. Dank jullie wel!
Leuke afwisselende proeven. Fun verzekerd
Plezier, lachten, competitie, vernieuwend, prachtige locatie, topbegeleiding!
Plezant, competitief, toplocatie
De setting en het concept ... ideaal. Teambuilding komt hier zeker tot zijn recht. Enorm genoten en volledig gegeven.
Originele beoordeling
Het was een super leuke teambuilding! Heel mooie locatie, alles is in thema, toffe spelen en fijne begeleiding. Ik raad het andere zeker aan !
De afwisselende opdrachten maakten het leuk voor iedereen, voor iedereen wat wils!
Super leuke ervaring met de jeugdbeweging tijdens deze teambuilding. Een nieuwe ervaring tussen de dieren en het stro waar we ook nog een werkelijke bevalling hebben ervaren van een kalfje.
Super leuke dag, veel variatie in de spelletjes.
Zeer leuke opdrachten! Ook goed uitgelegd! En lekkere pauzes!
Leuke teambuilding, veel afwisseling in de opdrachten, al 3de keer dat ik hier kom, elke keer weer een succes
Je leert jezelf en collega's beter kennen en weet wat je aan elkaar hebt na het uitvoeren van enkele opdrachten. Om dan als eerste te eindigen is dan helemaal mooi meegenomen. :)
Originele beoordeling
Een aanrader om de teamsfeer een boost te geven! Ik heb ervan genoten. Alles was ook heel goed georganiseerd van drank, eten tot de spelen.
Ondanks de grootte van ons team een hele gezellige dag gehad met ontzettend veel leuke groepsopdrachten. Fijn dat we iedereen doorheen de dag wel ergens tegenkwam om tegen te strijden.
Keileuk
it was fun and creative
Afgelopen vrijdag zijn we met de lagere school en kleuterschool samen op teambuilding geweest. Het was een zeer leuke ervaring met doe-opdrachten, denkopdrachten en vooral samenwerken om tot een goed resultaat te komen. Een echte aanrader!
Fijne begeleiding engelen leuke spelletjes
Super leuke middag gehad met mijn collega’s en de organisatie/spelleiders waren top. Eten en drinken was erg lekker en goed verzorgd. We kwamen niks te kort.
Voor iedereen wat wils, goede afwisseling tussen de soorten spellen
leuke dag met leuke activiteiten in een heel fijn kader!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!