Het was een leuke ervaring!
Dit topteam weet waar het mee bezig is. Amusement verzekerd. Een aanrader voor elke groep die een team wil worden.
Heel fijne teambuilding, we hebben ons goed kunnen uitleven. Misschien meer douches voorzien?
Het is jammer dat je het type weer niet kan bestellen, maar verder alles top.
Helemaal tot in de puntjes af! Zeer goede teambuilding!
Heel leuk om een teambuilding door te brengen op een boerderij. Het was een inderdaad een farmtastisch avontuur.
Fantastische teamvergadering.
Leuke locatie,spelen afgesteld op het team Mooi concept
Het was een geslaagde namiddag. Alles was goed geregeld van ontvangst, spelletjes tot het eten. De band met de koellega's wordt alleen maar sterker. zeker een aanrader.
Als vrijgezellenactiviteit, hadden we een voormiddag gepland bij FarmFun. We hebben ons zeer goed geamuseerd, wat heeft gezorgd voor een fantastisch begin van de dag.
Fun Fun Fun
Wij hebben een arrangement voor een vrijgezellenfeest genomen waarbij we acht uitdagingen aangingen. De uitdagingen waren zeer gevarieerd en origineel. Iedereen kon op een bepaald moment uitblinken, maar ook teamwork was erg belangrijk. Superleuk! De begeleider was super. Hij wist perfect wat hij wanneer moest zeggen en de uitleg was zeer duidelijk. Voor de rest was alles af tot in de puntjes. Kleine details overal maakte de ontdekking af. Ik ben grote fan!
toppie
Super leuke spellen/opdrachten om in teamverband te doen. Zwak of sterk maakt niet uit alles die je als team! :) super leuk!!!
Super vriendelijke begeleiders, leuke opdrachten, super sfeer
Fijn en gezellig tof concept sommige spelletjes zijn toch zwaar voor de rest top
Het was een hele leuke, vermoeiende, uitdagende, ,.. dag met lachen, puffen,…
Ik vond het heel fijn
Veel plezier beleefd , en goed gelachen
Leuke teambuilding, vriendelijke mensen, lekkere farmburger met frietjes, ...
Spellen op volwassen niveau, uitdagend, niet te moeilijk of makkelijk. Competitie was leuk. Dingen gedaan die ik nog nooit gedaan heb. Dingen gedaan die ik niet dacht dat ik kon. Mijn vriendinnen op een andere manier leren kennen.
mooie creatieve spellen waar voor iedereen wat in zit.
Top teambuilding- geluk met het weer - leuke vibe
Farmfun is een aanrader voor jong en oud. Het brengt je als team weer een stukje dichter bij elkaar. De verscheidenheid in spelletjes zorgt ervoor dat het leuk en spannend blijft. Wij hadden een topdag. Bedankt!
Goede ontvangst met lekkere broodjes. Toffe spelen met voldoende uitdaging. Genoeg afwisseling binnen en buiten. Toffe afsluiter met tapas schotel. Zeer tevreden. Een dag om niet te vergeten.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!