Er werd overlegd... In groep Ook de indeling vd groepen met de bandjes was origineel. Ook erg mooie locatie op de boerderij en erg proper.
Fijne activiteit, enkel het klimmen op de hooibaal was onmogelijk. Te zachte pakken.
De spelen zijn zeer goed bedacht en voor iedereen toegankelijk. Goede begeleiding. Voor ieder wat wils.
Super teambuilding gehad. Zag er tegen op . Heb lichamelijke klachten waardoor ik minder sportief en mobiel ben , maar ik heb zo goed als alles meekunnen doen .
prima georganiseerd, fijne en duidelijke begeleiding, leuke spelletjes, mooie locatie met plekjes om te zitten, verzorgd sanitair.... alles was tiptop in orde
Dag Heidi Bedankt voor je reactie! Altijd waardevol om te horen wat er leeft onder onze klanten, enkel zo kunnen we verbeteren. Het stro klimmen is eentje waarbij de "Koero's" erg wisselend bedeeld worden. Bij sommige groepen gaat het aan de lopende band en halen er topscores, anderen hebben er wat meer moeite mee. Dat is nu net de variatie die we trachten aan te brengen in ons aanbod: voor ieder wat wils. Maar is dat de échte reden om ons met een 4 te beoordelen of is er nog iets dat we moeten weten? We staan er graag voor open. Of mogelijks was de beoordeling verkeerd geklikt. Vriendelijke groet Patrick Weltjens FarmFun.
Toffe ontvangst, mooie omgeving, leuke spelletjes, mooie plaats om te pauzeren en op krachten te komen, kortom geweldig!
zeer leuke spellen
Heel leuke spelletjes, zeer gevarieerd. Een aanrader!
Een geweldige ervaring ! Met veel plezier en uitdaging
Ik zou het iedereen aanraden, het was geweldig!!
Heel erg vriendelijke mensen, super propere en mooie locatie. Een namiddag om nooit te vergeten.
Goed vriendelijke
Het was een zeer leuke dag, en alles werd van begin tot einde goed en duidelijk uitgelegd
Dit was een ideale teambuilding, mooie opdrachten in teamverband. De accommodatie en omgeving is gewoon schitterend hiervoor. Na de variërende activiteiten hebben we de avond mooi afgesloten met een fijne BBQ. Kortom was dit een fantastische dag!
Er is helemaal niets op te merken aan deze vorm van teambuilding of wat dan ook. Zeer leuk en goed georganiseerd met uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Een echte aanrader...... Top , meer valt hierover niet te zeggen..... Doe zo door
Zeer hartelijk ontvangst, alles is helemaal in thema. Heel leuke actieve en competitieve activiteiten. Een echte aanrader
Super fijne vrijgezelle. Fijne mensen, goed georganiseerd. We hebben gelachen, gezweet. Aanbraden- en krachttraining gedaan. Super om met vrienden en familie te doen. Erna hebben we genoten van een lekkere bbq als ontspanning.
Leuke spelen , eens op een andere manier samenwerken
erg origineel en alles behalve oudbollig! Leuke spellen, veel variatie en voor iedereen wel een uitdaging ( denkwerk, spierkracht, samenwerking) Dit alles op een mooie locatie, goed verzorgd! We hebben er een hele toffe team-building dag gehad!
Nog nooit zo een fijne teambuilding gehad als bij jullie !!!!!
Ik heb mijn vrijgezelle hier doorgebracht met 11 vriendinnen. Het waren super leuke activiteiten en hebben goed gelachen!
Ik was 2x aanwezig 1x met Ferm vrouwen van de Regio MOB. Zij waren allemaal ook super tevreden en de trofee staat hier op de kast 2de keer met mijn gezinnetje; Jong en oud was ook door het dolle heen; vooral het klimmen op de strobalen blijft me bij. Ook deze trofee ging mee naar ons. Ik plan om nog eens met een andere groep op boe-zoek te komen.
Een fantastische ervaring
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!