Zeer plezante ervaring,geweldige dag gehad ,leuke activiteiten,hier kon ik me wel de hele dag amuseren en een zeer toffe bazin die alles in goede banen leidt,gewoon fantastisch, dikke dankjewel hiervoor
Zeer leuke dag gehad, top locatie, toffe gevarieerde spellen!
Heel leuk
Supervriendelijke mensen en leuke spelletjes.
Het was een heel fijne dag met gezellige en niet al te moeilijke spelletjes. Iedereen heeft er van genoten .En achteraf een gezellige bbq als afsluiter .
Fijne activiteiten die normaal voor iedereen te doen zijn. Goede en duidelijke uitleg van de verschillende proeven. Fijne omgeving. Vriendelijke ontvangst.
Dit was voor ons de 2de keer dat we daar waren. Het was gewoon weer fantastisch. Het waren ook heel andere spelen als de eerste keer en allemaal net zo leuk als toen. Zou zeggen doe zeker zo verder dan komen we zeker weer terug. Bedankt voor de fantastische dag. Team Geronimo
Zeer fijne namiddag gehad met fijne spelletjes
We hebben ons echt super geamuseerd en gewoon heel veel lol gehad! Echt een super geweldige namiddag met een lekkere BBQ als afsluiter! Echt de moeite! Een aanrader!
Het was een super ervaring! We hebben ons geen minuut verveeld en super leuke activiteiten gedaan. Farmfun is een toplocatie voor een teambuilding en voor een leuke band op te bouwen met je collega's. We hebben ook een hele lekkere lunch gehad en ze hadden genoeg drinken in huis. Ook zijn de werknemers daar super enthousiast en aardig!
Leuke originele spellen, waar je als team echt gemotiveerd wordt om deze tot een goed einde te brengen! Gezellig locatie en lekkere bbq.
Mooie, leuke omgeving. Het was een zeer warme dag >30°.. maar farmfun hield er rekening mee (waterspelletjes).
Alles was top
Kei fijne namiddag beleefd met de collega's. Helemaal mijn ding lekker actief bezig zijn en echt leuke spellen. Ik kom graag terug!!!
Wij gingen hier voor het werk als teamuitje naartoe. Helaas wisten we op voorhand nog niet dat het die dag 32° zou worden. Meerendeel al in paniek natuurlijk… maar… het was zo leuk ! De mensen van Farmfun hielden hier rekening mee, voorzagen meer waterspellen, & ook ijsjes ! Voor de rest was de bediening goed & duidelijk en de BBQ overheerlijk ! Zékér een aanrader !
Het was leuk!
Leuk
Het was een zeer leuke namiddag. Het leuke is dat je meegezogen wordt in het competitieve en dat iedereen er 100% voor gaat.
Zeer leuk concept!
Op een plezante, intensieve manier de collega’s op een andere kijk leren kennen. Super.
Onze ervaring is weer echt veel fun, het is altijd impressionant om tussen de koeien te staan maar maakt het ook extra leuk. Fijn dat er ook voldoende pauzes zijn. Niet enkel voor de sportievelingen of de krachtpantsers, de intellectuelen maken ook kans :)
Ons team heeft enorm genoten van de uiteenzetting bij FarmFun! De wisselende activiteiten, de organisatie en de originaliteit van FarmFun zorgde voor een perfecte namiddag. Een echte aanrader! Bedankt aan heel het team, met een extra bedankje naar Mathijs als begeleider! Hij heeft dit fantastisch gedaan.
Genoten, voldaan en blij dat ik er heel huids uitgekomen ben
Zoals hier boven vermeld heb ik mij goed geamuseerd. Verder geen klachten.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!