Het was super warm die dag, maar we hebben onze eigen pauzes mogen bepalen. De activiteiten versterken echt het groepsgevoel. Het enige wat ik als aandachtspunt zou geven: voldoende aanvullen van melk, koelkast voor de groep arriveert. Tijdens de BBQ ontbraken lepels en vorken om sauzen te scheppen. Verder fantastische ervaring en geweldige begeleiding.
Een dag vol plezier
Leuk in elkaar gezet , drank genoeg voor iedereen .
Super dag met leuke spelletjes op een boerderij, heel intensief, ook wel door de hitte van die dag. De begeleiding legt alles goed uit en helpt u goed op weg. Het is een concept waar ik nog nooit van gehoord had maar SUPER leuk om te doen!!!
Toffe accomodatie
Vond het fijn
Het was een hele leuke namiddag, met leuke spelletjes. Fantastisch om met een grote groep te doen!!!
Rekening gehouden met het warme weer van zaterdag. Aangepaste activiteiten en voldoende drinkpauzes
Het was een geweldige namiddag!
Een vrijgezellen feest onder vriendinnen op de heetste dag van het jaar , jammer konden we niet alle opdrachten doen .... Door tijdsgebrek van onze kant , en ook door de hitte . Het was een dag om nooit te vergeten !
Het was de warmste dag tot nu toe in 2022 maar we hebben ons heel goed geamuzeerd! De begeleiding was ook top! Zeker voor onze uitgelaten groep! Voor herhaling vatbaar!
Is aan te bevelen, voor jong en oud.
ideaal voor een vrijgezelle gezonde competitie tussen de 2 groepen leuke spellen en voldoende variatie het hooi wel van iets te dichtbij gezien :-) 2 verbterpuntjes: - time management was misschien niet helemaal ideaal, op het einde moesten we wat haasten om alle spellen op tijd klaar te krijgen - bij de escape room ontbrak bij ons 1 item waardoor we hem niet helemaal konden doen
Ideale teambuilding. Goed georganiseerd. Voldoende pauze-momenten (we hadden heel warm weer). Koetoffe begeleidster.
Leuk, familiaal gevoel, ...
Zeer goed geamuseerd, de opdrachten waren grotendeels zeer interessant.
Geweldig goed geamuseerd! Originele activiteiten! Unieke locatie! Zeer mooie omkadering! Helaas waren sommige dingen door het voorgaande team niet juist klaargezet. Maar qua originaliteit 10 op 10!
hele leuke en actieve manier om elkaar buiten het werk te leren kennen
Goed geregeld op een toffe locatie en leuke spelletjes voor alle leeftijden.
Een top namiddag. Voor herhaling vatbaar. Superrrr!!!!!
Voor een koefantastische en koegezellige vrijgezellen bestaat slechts één adres: FarmFun Bocholt.
Een teambuilding waar iedereen kan aan deelnemen. Fijne activiteiten!
Een afwisselend programma
Een gezellige dag met collega’s. Super leuk georganiseerd en als kers op de taart gewonnen met onze groep!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!