Ik heb hier geen enkele opmerking aan toe te voegen. Beveel dit sterk aan om dit eens te beleven. Top amusement, top begeleiding, top locatie en zo kan ik nog lang doorgaan....doe zo door.
Ik had geen verwachtingen omdat ik het niet kende of niet wist wat ik me erbij moest voorstellen maar het is enorm goed meegevallen! Zeker een aanrader, de spellen zijn leuk, de omgeving is enorm mooi en alles is heel goed georganiseerd! Zeker tot nog eens!
Zalige vrijgezellen gehad, met zowel actieve als denk opdrachten.
Heb mij heel goed geamuseerd een zeer goed idee van jullie om dat er bij te doen. We hebben ook nog een beetje kunnen zien het leven op een boerderij
Alles naar wens en tot in de puntjes verzorgd Leuke ervaring
Ik wist niet goed wat te verwachten maar het was een hele leuk dag! Leuke spellen, fijne begeleidster, er was tijd om iets te drinken tussendoor. Echt een aanrader!
Heel leuke,toffe spellen,iedereen heel vriendelijk,we hadden niks tekort,alles was aanwezig.
het was een zeer aangename namiddag. de activiteiten waren divers. de bbq na de activiteiten was goed lekker
De activiteiten waren zeer leuk en creatief uitgewerkt. Een ideale combinatie van denkwerk, actief zijn en samenwerken. Ook de doe-het-zelf bbq was tot in de puntjes voorzien en kwalitatief.
Begeleiding was vriendelijk en vlot. De activiteiten origineel en zeer plezant.
Eerlijk gezegd heb ik al heel wat teambuildings op mijn conto staan, maar bij deze toch mijn petje af voor FarmFun! Zelden me beter geamuseerd dan die dag bij FarmFun. De opdrachten zitten goed in elkaar. Je moet écht als team fungeren om de opdrachten te realiseren. Ze zijn ook leuk om te doen en zelfs als je niet wint, heb je sowieso goed gelachen. Knap gedaan en doe zo voort! Koe-hoe-wieeeee!!!!
Ik heb mijn grenzen hier verlegd en vond mij een overwinnaar (terwijl mijn team laatst was :):)). Ik kwam naar de teambuilding met de intentie om enkel toe te kijken omdat dit niet mijn "ding" is. Maar ik werd mee gezogen en heb gewoon met alles mee gedaan en vond het superfijn.
super toffe dag gehad en zeker voor herhaling vatbaar
Door de verscheidenheid aan activiteiten was er voor ieder wat wils. Het zorgde voor een leuke sfeer binnen de groep. Afgesloten met een barbecue die tot in de puntjes in orde was!
Fijne activiteiten goede gastvrouw
Als vrijgezellen activiteit hadden we gekozen om naar Farmfun te gaan. We zijn gesplitst in 2 teams, zo kon de leuke active strijd voor de winst beginnen. Het waren allemaal stuk voor stuk fijne opdrachten. Zeer leuk dat we ook de koeien mochten bewonderen.
Zeer enthousiaste begeleiders die zorgen voor een super leuke middag
Voor een vrijgezellen is dit het ideale tijdverdrijf! In onze groep kenden veel mensen elkaar niet, maar door het programma en de spelen kon je niet anders dan een team vormen om te strijden tegen de anderen. Er was veel variatie in de opdrachten, waardoor het echt helemaal top was. Ik heb jullie de voorbije week al aan zeker drie mensen aangeraden!
Een heerlijke dag waarbij we zelf nergens aan moesten denken. We werden fijn ontvangen, zijn goed begeleid, zelfs foto’s werden voor ons gemaakt!
Wij hebben deelgenomen met een Vrijgezellen en hebben ons geweldig goed geamuseerd! Echte leuke teambuilding activiteiten waar we kaakpijn van het lachen aan over hebben gehouden. Er zat veel variatie in de opdrachten, van klimmen op strobalen tot een escape room scenario in een stal...
We kwamen met een groep vrijgezellen-dames en hebben ons rot geamuseerd. De perfecte afwisseling van doe- en denkspelletjes in een supertoffe setting! Ook de begeleiding van de spelletjes gebeurde op een zeer aangename manier!
Leuke activiteiten in een origineel jasje. plezier verzekerd
Gewoon een aanrader. Verstand op 0 en gaan
Heel leuke vrijgezellen gehad op farmfun. Alles is super vlot verlopen en heel vriendelijke begeleiding. Een aanrader!
Ik vond het een geweldige ervaring. Vooraf was ik een beetje sceptisch, maar dit bleek volledig onterecht. Ontbijtformule TOP Farm Games TOP Barbecue TOP Enkel de tocht met de huifkar was voor mij een afknapper, vandaar de 8 ipv 10!
Dag Christof Farmtastisch om te lezen dat jullie een topdag beleefden bij FarmFun! Het doet ons deugd zulke reviews te lezen. Met evenveel interesse nemen we ook aandachts- of verbeterpunten mee om - net zoals onze gewassen op 't veld - te kunnen blijven groeien. We willen heel graag luisteren naar hoe wij de huifkartocht voor jouw kudde nog beter konden maken! :) We nemen even contact met je op via mail. Alvast bedankt voor je eerlijke en waardevolle review over je beleving bij FarmFun! Met plezierige groet Team FarmFun
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!