Een heel leuke gezellige namiddag met leuke opdrachten

Je collega's op een anderen manier in een ongedwongen sfeer leren kennen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Gewoon geweldig.

Perfect georganiseerd,

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder

Geweldig!

Farmfun Bocholt was een super ervaring! Zeer toffe spellen, leuke aankleding, vriendelijk personeel! Wij hadden er een vrijgezellen, ondanks het regende en koud was, hebben we ons toch geamuseerd! Zeker voor herhaling vatbaar!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ontvangst zou ietsje beter kunnen, hebben eventjes moeten wachten en moeten zoeken naar iemand om ons verder te helpen.

zeer goed

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

geweldige ervaring met veeeeeeel plezier

leuke toffe dag met leuke groepsspelen , veel variatie in de spelen , toffe locatie , en zeer sympathieke mensen .

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? neen alles was goed geregeld

Super toffe dag!

Voor de vrijgezellen hadden we de aller leukste dag dankzij Farm Fun! Warmd ontvangst, toffe activiteiten, foto’s achteraf kwamen gratis in de mailbox als aandenken… top!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijk!
  • Zijn er verbeterpunten? Afwisselende opdrachten !
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Goede communicatie

Boerenlol en kindertijd!

Net als in mijn kindertijd! Spelen op de hooizolder, tussen de koeien, kalveren en poezen. Jammer dat we niet in de hooitijd zaten, dan was ik zeker met de tractor het hooi gaan binnen halen.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel toegankelijk
  • Zijn er verbeterpunten? Ook heel toegankelijk
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Voor de 2de keer bij jullie geweest. Dit keer in een al in formule. Fantastische dag. Top ontbijt, top activiteiten, leuke huifkartocht en een fantastische bbq. Ik hoop dat dat ik nog veel vrijgezellen kan doen en jullie kan aanraden en hopelijk kan ik veel komen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

De Expert games waren heel gevarieerd en uitdagend. Ik heb mij nog eens goed kunnen uitleven!

Farmtastisch!

Geweldig leuke dag beleefd met een dikke pluim voor de organisatie! Doe zo verder!!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Het was een koe tastische ervaring!!

Wij waren een vrouwengroep vrijgezellen! Hebben ons super geamuseerde en de spelletjes waren heel goed bedacht! Denk dat wij nog eens gaan terug komen! Echt koe-tastisch!!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Het was gewoon weg super !
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Toffe activiteiten met enthousiaste begeleiding!

Het team van FarmFun zorgde voor toffe activiteiten met een enthousiaste begeleiding. Het hele team was vol lof over deze teambuilding. Zeer fijne ervaring!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Duidelijke en vlotte communicatie.

Plezant

Interessant

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien

Geweldige ervaring en leuke spellen bedacht!

Gewoon GE-WEL-DIG!!!

Héle toffe activiteiten met n super vriendelijke begeleiding!!!! Een échte aanrader!!!!!

het was echt plezant!

Goed georganiseerd, plezante proeven!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel vriendelijk!

GEWELDIG

Wat een leuke ervaring was dit. we werden al super onthaald en kregen overheerlijke pudding. de sfeer was gemaakt. Hier kun je nu echt spreken van een teambuilding, samenwerken, denken en vooral heel veel lachen. Een aanrader! en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel voor de zalige middag!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen de stressvrije sfeer
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? samen met nog 2 collega's, beste beslissing die we konden nemen.

Farmtastisch

Caroline doet dit met volle passie!! Dat straalt ze ook uit en dat geeft een super gevoel!! Doe zo verder

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Altijd een big smile!!
  • Zijn er verbeterpunten? Hoe rustig de koeien zijn. Met zoveel lawaai en volk
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nee iemand anders

Plezier gegarandeerd!

Ik heb een dagje FarmFun mogen beleven met mijn familie en het was zo fijn om in deze tijden nog eens zoveel fun te hebben. Superleuke spelen en toffe begeleiders. Een dagje om nooit te vergeten!

Top entertainment!!

Waw!! Wat een ervaring op ons kinderfeestje gisteren. Top begeleiding door Caroline en de kinderen hebben genoten met de grote “G”. Als je nog twijfelt om je kinderfeestje te boeken, gewoon doen!! Hier gaan ze er in ieder geval nog jaren over spreken!!

• Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen N.v.t.
  • Zijn er verbeterpunten? Er is geen tijd om zich te vervelen. Zoveel wordt er aangeboden

Wij hebben genoten!

De uitleg was goed, de spellen waren uitdagend voor ons allemaal! Middag vullend programma waarbij iedereen enthousiast was. Fijn om even pauze te hebben en even wat te kunnen drinken.

Schitterend

Toch het hooi klimmen tot aan de bel, veel te gevaarlijk.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Stroo klimmen tot aan de bel te gevaarlijk, als een niet klimmer valt

Er zitten wel heel gevaarlijke spelletjes tussen waarbij de begeleiding beter kan.

Ik heb een balk op mijn hoofd gehad bij de het spel waarbij we geketend aan mekaar balken in een vooraf gemaakt gat moeten steken. Op zich een heel interessant spel maar bij het opruimen kon één van de deelnemers de balk niet houden en viel hij op mijn hoofd. Eigenlijk vind ik het niet kunnen dat je dat deelnemers laat doen zonder begeleiding. Mijn inzien komt het wel vaker voor dat iemand de balk niet vanuit de juiste positie neemt, het evenwicht verliest en de balk niet kan houden met alle nare gevolgen ...

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen andere begeleiders vond ik wel oké hoor!
  • Zijn er verbeterpunten? Zat mooi in mekaar en alles in 1 thema ondergebracht
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Gevaren beter/anders inschatten.

Ik heb me goed geamuseerd.

Sommige activiteiten waren te moeilijk voor mijn leeftijd. Toch heb ik me goed geamuseerd en was het een leuke dag.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Superformiweldig en fantakolosachtig .

Ik wist niet wat we gingen doen of waar we naartoe gingen als afsluiter van een heel plezant weekend met de paarden en de hondjes . We reden richting Bocholt en hier en daar stonden er weg wijzertjes met FarmFun op. Als we daar aankwamen begon het te dagen . Wat zou dat FUN zijn ! En idd we hebben ons beestig geamuseerd !!! Ik denk dat het ook een aanrader is om het in de zomer eens te doen .

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Het is erg fijn dat iedereen aan de activiteiten kan deelnemen ( jong , oud , dik of dun , fit of niet ) In elk spel zitten er ook denkopdrachten en doe opdrachten . Er is ook aan de veiligheid gedacht .
  • Zijn er verbeterpunten? Heel gevarieerd , zowel binnen als buiten .
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Bij ons was er iets misgelopen bij het afrekenen en dat was erg vervelend . De fout lag niet aan ons en dat was niet fijn .

Jennenstraat 28

3950 Bocholt

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Bocholt

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!