Het was een zeer fijne namiddag met zeer leuke spellen, waarbij veel kon gelachen worden. Totaal geen verveling, een hele namiddag lang. Het was top!
Het is een superleuke teambuilding.
Ik vond het heel leuk!! Zeker nog eens doen!
Leuke groepsindeling. Soms waren de spellen moeilijk zonder mannen in het team.
Nooit op een boerderij geweest en chapeau voor het werk dat jullie doen !
Hij zou niets veranderen
Het was een super leuke en interactieve dag ik ben heel blij dit te moge hebben ervaren bedankt voor de leuke spellen en weetjes.
Ik heb op de boerderij spontaan mogen rondlopen en fijne uitleg gekregen. Vele mooie en ludieke teksten over de boerderij. De service knop op de toiletten is zeer goed. Natuurlijk ook fijne spelen en teambuilding gevoel...het werkt echt. Voor herhaling vatbaar....
Leuke dag gehad een leuke ervaring en de spelletjes waren zeer goed bedacht
Zeer leuke teambuilding. Samenwerken en samen denken. Het eten was ook heel lekker enkel een ijsje miste er nog.
Ik heb hier geen enkele opmerking aan toe te voegen. Beveel dit sterk aan om dit eens te beleven. Top amusement, top begeleiding, top locatie en zo kan ik nog lang doorgaan....doe zo door.
Ik had geen verwachtingen omdat ik het niet kende of niet wist wat ik me erbij moest voorstellen maar het is enorm goed meegevallen! Zeker een aanrader, de spellen zijn leuk, de omgeving is enorm mooi en alles is heel goed georganiseerd! Zeker tot nog eens!
Zalige vrijgezellen gehad, met zowel actieve als denk opdrachten.
Heb mij heel goed geamuseerd een zeer goed idee van jullie om dat er bij te doen. We hebben ook nog een beetje kunnen zien het leven op een boerderij
Alles naar wens en tot in de puntjes verzorgd Leuke ervaring
Ik wist niet goed wat te verwachten maar het was een hele leuk dag! Leuke spellen, fijne begeleidster, er was tijd om iets te drinken tussendoor. Echt een aanrader!
Heel leuke,toffe spellen,iedereen heel vriendelijk,we hadden niks tekort,alles was aanwezig.
het was een zeer aangename namiddag. de activiteiten waren divers. de bbq na de activiteiten was goed lekker
De activiteiten waren zeer leuk en creatief uitgewerkt. Een ideale combinatie van denkwerk, actief zijn en samenwerken. Ook de doe-het-zelf bbq was tot in de puntjes voorzien en kwalitatief.
Begeleiding was vriendelijk en vlot. De activiteiten origineel en zeer plezant.
Eerlijk gezegd heb ik al heel wat teambuildings op mijn conto staan, maar bij deze toch mijn petje af voor FarmFun! Zelden me beter geamuseerd dan die dag bij FarmFun. De opdrachten zitten goed in elkaar. Je moet écht als team fungeren om de opdrachten te realiseren. Ze zijn ook leuk om te doen en zelfs als je niet wint, heb je sowieso goed gelachen. Knap gedaan en doe zo voort! Koe-hoe-wieeeee!!!!
Ik heb mijn grenzen hier verlegd en vond mij een overwinnaar (terwijl mijn team laatst was :):)). Ik kwam naar de teambuilding met de intentie om enkel toe te kijken omdat dit niet mijn "ding" is. Maar ik werd mee gezogen en heb gewoon met alles mee gedaan en vond het superfijn.
super toffe dag gehad en zeker voor herhaling vatbaar
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!