Wist niet wat het zou worden maar we hebben als team enorm lol gehad Voor herhaling vatbaar
veel gelachen! Plezier gemaakt!
Zeer leuke teambilding gehad. Veel plezier, veel gelachen en veel teamspirit!
We werden heel vriendelijk ontvangen. De activiteiten waren geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kon op de een of andere manier deelnemen en zijn team ondersteunen.
Het concept “ teambuilding “ op jullie farm klopt volledig. Het is een geweldige ervaring om te zien hoe dat we als collega’s zowel tijdens het werk als buiten het werk als een hecht team kunnen zijn en samen kunnen werken. Met deze teambuilding bevestigen we gewoon dat we niet enkel als collega’s mekaar helpen maar ook als vrienden er voor mekaar kunnen zijn en samen plezier kunnen maken. Het drukke/ harde / zware leven van in de zorgsector een dagje van ons kunnen afzetten en met “no nonsens “ ons kunnen ontstressen door veel te lachen door en met elkaar. Topdagje beleefd
Het was een heel leuke dag. Doe zo verder.
De teambuilding die wij bij jullie hebben georganiseerd is ons enorm goed bevallen. Achteraf gemerkt dat ik toch heel wat spieren gebruikt heb :)
Een leuke namiddag met heel veel nieuwe activiteiten .
Werden zeer vriendelijk ontvangen Leuke leerzame team building gedaan veel gelachen en zeker de moeite om nog eens terug te komen het eten was ook zeer lekker graag wil ik jullie danken voor een mooie dag
Ik voelde me weer even 20 (ik ben 48)
Top dag beleefd!
Super leuk om te doen en vriendelijke mensen!
Het hele concept is een schot in de roos! Originele manier om groepen samen te stellen - telkens 2 andere groepen die elkaar uitdagen met zowel fysieke, als tactische proeven. Tussendoor toch even tijd om bij te praten. Top-organisatie!
We hebben met ons team veel plezier gehad en zoals op voorrand gezegd heeft ook iedereen op zijn/haar manier ook kunnen meedoen.
Leuke dag, spelletjes die haalbaar waren voor (bijna) iedereen ongeacht leeftijd of conditie. Zat heel goed in elkaar! Je merkt dat alles heel goed in elkaar steekt en dat er ook op de details is gelet. Ook nog even mijn complimenten voor de mooie boerderij! Enige opmerking is eventueel een 2de foodtruck voorzien bij een grote groep. bv. 1 hamburgertruck en 1 frietwagen
De groepen worden willekeurig getrokken en het doel is om samen te communiceren om te winnen. De activiteiten zijn gevarieerd, sportief, leuk ....
Wij hebben Farmfun gekozen voor onze jaarlijkse teambuilding en wat een schot in de roos! Niet enkel waren de activiteiten 100% gericht op het samenwerken en versterken van je team, alles was ook tot in de puntjes geregeld! Top ervaring!
Toffe boerderijervaring. Omdat ik er enkele jaren geleden al was geweest, had ik wel wat vernieuwing in de spellen verwacht.
Zeer fijne activiteit
Alles was in orde: verzorgde sanitaire voorzieningen, toffe spelen, lekker eten en drinken, prachtige locatie en schitterend weer.
Top dag!
Heel leuk om te doen vooral veel gelachen
Zeer goede begeleiding en activiteiten super!!!!!
Was een super toffe dag heel goed georganiseerd , sympathieke begeleider Cindy . En het eten was top . Is voor herhaling vatbaar . Doe zo verder jullie doen het goed .
Leuke opdrachten met veel afwisseling. Er waren wel wat gewonden gevallen, maar dat valt niet helemaal uit te sluiten tijdens zo'n actieve dag met meer dan 100 personen...
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!