Het was de ideale teamactiviteit. Zeer toffe en goede begeleiding. Leuke opdrachten. Ongedwongen sfeer. Een aanrader!
Leuke opdrachten, heerlijke bbq, ... Het was gewoon af! Ik zou het direct opnieuw boeken!
Leuke en originele opdrachten. We hebben hoer echt een topdag beleeft!
Heel fijne geslaagde dag Super organisatie Dikke merci
We hebben ons een hele namiddag heel goed geamuseerd. Ook super begeleiding!
geweldig fijn met veel nieuwe verassende uitdagingen en veel eten en drinken, enkel de huifkartocht was wat minder omwille van de vele schokken en stoten, voelde het enkele dagen nog in men rug
Zeer aangename ervaring en prachtig uitgewerkte spellen. Zeer mooie locatie speciaal de relax (kakelkot) bracht rust en aangename sfeer voor de hele groep. We hadden wel geluk met het weer.
Een super plezante tijd, heel afwisselend
Zeer geslaagde namiddag. waar competitie en fun in elkaar vloeien!!!
Het was kei leuk om dit met het werk te kunnen doen!!
Tof
Als leidinggevende zag ik een mooie teambuilding. Iedereen was enthousiast en deed heel goed mee. Het hele team was zeer positief over de activiteiten. Dank je wel met deze goede organisatie.
Wij hebben ons met de hele groep goed geamuseerd, hard gelachen en veel plezier gehad. Throw back tot jeugdbeweging
Zalige locatie! Aangename uitbaters! Super activiteiten! Zelfs het regenweer kon de pret niet bederven
Heel leuk, echt een dag om terug even kind te zijn. Top. Vriendelijke mensen.
We hebben al veel teambuildings gedaan, maar deze is zeker in de top 3! Zeer originele activiteiten!
Leuke uitdagingen grenzen verlegt .Voor herhaling vatbaar
Het was gewoon top van begin tot einde. Iedereen vond het geweldig. We hebben ons ontzettend geamuseerd! Gelachen van begin tot einde. Spieren gevoeld die we niet wisten zitten. TOP! We komen zeker terug.
Zeer enthousiaste medewerkers, gevarieerde en originele spellen. Top voor een teambuilding.
Leuke spelletjes, de grenzen wat verlegd, heel fijn ontvangst en begeleiding!
Actief deelnemen aan spellen en lachen als de beesten. Eten was ook heel lekker. Prijs kwaliteit goed.
Super, geweldig
Mooi georganiseerd !!! Leuke activiteiten!!!
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!