Het was een zeer fijne dag met leuke activiteiten zat heel tof in elkaar heb me geen moment verveelt
We werden hartelijk ontvangen het verdelen in groepen gebeurde op een hele leuke manier dmv een bandje uit de koe te halen De spellen die je doet met elkaar is ook bedoeld om met elkaar te samen werken Het is een fantastische manier om elkaar beter te leren kennen de afsluiting bet de bbq was heerlijk Ik zal het zeker aanraden aan andere om dit een keer te gaan doen Nogmaals bedankt voor de mooie gezellige dag Mvg Leo Hendriks
Een hele leuke ervaring om dit te doen met de collega’s van werk op een heel nette boerderij. Leuk opgezette games die zeker te doen zijn. Opgelet, ..... je gaat er wel van zweten. Nadien nog een lekkere bbq om af te sluiten. Kortom een aanrader om zeker eens te doen.
De afwisseling in de verschillende opdrachten zorgden ervoor dat elk teamlid zich wel ergens helemaal in kon uitleven. Een koetjesreep tijdens de pauze en een escaperoom-opdracht tussen de echte koeien pasten helemaal in het thema. Geweldige ervaring!
Een echte aanrader!
Leuke middag met spelletjes met je collega’s, samen een biertje en een BBQ
Het was een super belevenis iedereen aan te raden om een actieve en leuke middag te hebben. De BBQ was ook heerlijk
Leuke activiteiten voor volwassenen.
Iedereen is nog steeds vol lof over de teambuilding bij jullie.
Het was op alle gebieden super. De spelletjes waren geweldig ( héél veel gelachen) en de eigenaars zijn super vriendelijk. Een echte aanrader.
Het juiste concept in de juiste omgeving Ik heb anderhalf jaar moeten wachten om mijn pensioen te vieren en afscheid te kunnen nemen van mijn collega’s . Het kon niet beter.
Was heel fijn.De opdrachten waren plezant.
Goed georganiseerd, enthousiaste begeleiders, alles fijn verzorgd TOP
Het was een heel leuke dag op een Toplocatie, alles was ook zeer netje en iedereen was er erg vriendelijk en behulpzaam. Wij proberen eens een datum te prikken met de familie.
FarmFun is echt dé plaats voor een leuke teambuilding. De spellen zijn goed gevonden waardoor je zowel kan doen als denken. Het is lachen geblazen tijdens de opdrachten en lekker genieten van de omgeving tussendoor. Ik heb er al 2 keer een teambuilding gevolgd en ze blijven vernieuwen en verbeteren. De gastvrouw (boerin) is supervriendelijk en vertelt met veel plezier over haar beroep. Zeker een aanrader!
echt een heel geslaagde dag! (het goede weer was natuurlijk ook een pluspunt) iedereen heeft de ganse tijd met veel enthousiasme meegedaan.
Toffe mensen en geen gedoe , gewoon gaan met die banaan ...
het was een super leuke en onbekend iets ! Goed gebracht .
Het was een super toffe ervaring, een echte aanrader
we waren met mensen van 4 jaar tot 70 jaar en iedereen heeft het naar zijn zin gehad
Fijne namiddag, zeker een aanrader als teambuilding!!!!
Super locatie, zeer vriendelijke mensen en geweldige activiteiten zowel voor jong als oud!! Het was een super leuke dag, ga zeker nog eens terug komen met de kleinkinderen!!
leuke, gezellige, fijne teambuilding
Bepaalde collega's die je niet zo goed kent leren kennen op een speelse manier.
Jennenstraat 28
3950 Bocholt
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!